Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt most miért csinálja?

Ezt most miért csinálja?

Figyelt kérdés
Van egy nagy fekete labi szerű kutyám. Eddig teljesen nyugodt kutya volt én úgy vélem nem is volt elkényezteteve meg azért meg vannak neki szabva a szabályok... De most miután megkapta az utolsó oltását meg van zavarodva... Nagyon izgága folyton pörög ha olyan helyzetbe van akár rám is vicsorog és rám kap ha nagyon olyan van ami neki nem tetszik... És ez csak azóta és most minden szabályt próbál megszegi. PL: be akar menni egy olyan helyiségbe ahova neki tilos... hogy tudnám ezt orvosolni? futtatni is többször vissszük és most is elkezdtem neki egy új trükköt tanítani... Hogy tudnám vissza rendezni a helyzetünket hogy azért tudja hol van a helye a családban? és ne kutya sulit írjatok légyszi oda már jártunk és le is vizsgáztunk meg majd nyílván megeresem őket ha nagyon nem boldogulok csak még ők is nyári szüneten vannak. Valakinek van ehhez hasonló tapasztalata? ill. Mit csináltatok ilyen helyzetben?

#büntetés #kutya #tanítás #rossz #szemtelenség #helyre rakás #mit csinálok rosszul? #mit tudnék csinálni?
2016. júl. 15. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen idős a kutya? Gondolom 3 hónapos lehet. Ez elvileg normális. Kamaszodik és feszegeti a határokat. Majd 1 éves kora után elmúlik :'DD Ez enyémmel is ez van.
2016. júl. 15. 11:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem teljesen:D már másfél éves de tényleg olyan minha előjött volna a gyerekkori éne:D lehet hogy a szuri valamit felidézett benne és emiatt viselkedik úgy mint egy kölyök?
2016. júl. 15. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor mégis milyen utolsó oltást kapott meg? o.O bocsi akkor biztosan nem az van amit én írtam. Az csak kölykökre jellemző.
2016. júl. 15. 11:44
 4/6 A kérdező kommentje:
egy kicsit el lettünk az anyagiak miatt csúsza az oltásokkl azért kapta nemrég. De amúgy belegondolva teljesen ugyan azt csinálja mint kiskorában
2016. júl. 15. 11:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Értem. Hát nem valószínű de lehet hogy ez valamiféle mellékhatása az oltásoknak :DD
2016. júl. 15. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Felnőtt kezd lenni. Kicsit egy ideig munkásabb lesz neked, hogy rájöjjön, nem változtathat az idáig megtanultakon.
2016. júl. 15. 12:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!