Ajánlanátok lakásba középtestű kutyákat?
Figyelt kérdés
Mozgatása meglenne, van kijelölt kutya futtató. Ha olyan a fajta ami igényel kutyaiskolát akkor az is megoldható. Keveréket nem szeretnék, tenyésztőtől akarok kutyát venni. Köszi.2010. ápr. 16. 17:30
12/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2010. ápr. 16. 17:53
13/24 anonim válasza:
labradort is vehetsz...
ők nagyon szeretnek futni, és okos kutyák.
majd írd le milyet vettél.
14/24 anonim válasza:
a labrador minden csak nem közepes...
15/24 anonim válasza:
schnauzer, uszkár, Jack Russell terrier , Mudi , puli, pumi, foxi, spicc, szamojed, tibeti terrier, welsh terrier
17/24 anonim válasza:
azt sem én írtam, de ha már itt tartunk az sem... de ha érted hogy nagytestű miért írtad
18/24 anonim válasza:
az egyik "kérdésben" pont egy ilyen programot mutatott valaki, ami arra jó hogy kiválaszd milyen kutya illik hozzád. sztem tök jó!
19/24 anonim válasza:
hat 3 tacsko fajta van kis termetu kozepes es nagy :D
a kozepes tacsi a legedesebb :X:X
es olyat vennek a helyedben
mondjuk nekem van es nagyon
cuki pofajuk van:X:X
es okosak is
de viszont bosszu alloak :))
de ha erdekel monduk roluk tobb mindent :X
e nagyon edik ajanlom :X
20/24 anonim válasza:
Nekem németjuhászom van lakásban semmi gond vele!Ha kellő képen megmozgatod és még suliba is eltudnád hordani akkor jó választás lenne szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!