Ajánlanátok középtestű kutyákat?
Szeretnék venni egy kutyát. Fontos hogy középtestű legyen. Szeretném ha okos lenne, kedves természetű az sem hátrány ha őrző-védő is. Szeretnék majd vele kutyasuliba is járni. Barátságos természetű kutyát szeretnék, de ha kell azért védjen meg. Napi mozgása simán meglenne. Nem baj ha sok az energiája (én is szeretek mozogni) de nem szeretném ha otthon tombolna. Tehát úgy akarom, hogy ha kellő kép sétáltatom akkor otthon ne ugráljon inkább aludjon.
Köszi a válaszokat.
bull terier, vagy beagle
mind a kettő fajta kutyám van, és imádnivalók, otthon elfekszenek, de ha megyünk sétálni, akkor szaldgálnak, mint az őrültek:-D kiegyensúlyozottak, kedves, aranyos kutyák (melettük még van törpe uszkár, németjuhász, és egy beagle-németjuhász keverék, és jól kijönnek!)
a te hozzád való kutya a golden retriver
pont ez a leírás illik rá
nekem is ilyen van és pont ilyen:)
jól járnál vele:)
gondold át
rendkívül inteligens okos, már 2 hónapos korában adja a pacsit
játékos nagy a mozgás igénye, szeret futni, puha mint a selyemXD jól nevelt( persze ez rajtad is múlik) barátságos, de megvédi az igazát(tapasztalat)
és rendkívül szép is
télen sem fázik a hosszú szőre miatt
[link] ilyen lesz
[link] ilyen kicsiként
van sötétebb színbe is
angol kutyus, látszik hogy inteligens:)
szeretetre méltó
ezek a tapasztalataim, kicsit eleven még kicsiként, de a világ legédesebb és legokosabb kutyusa
Szerintem egy golden retriever vagy egy labrador jó választás lenne.
Nekem van egy labradorom,most 13 hetes,nagyon okos.Már tudja,hogy gyere,ül,fekszik,pacsit,ha eldobok egy labdát akkor visszahozza,és le is teszi,pórázon is nagyon jól jön.Elég eleven,és szereti a társaságot,nagyon bátor.:)
Én ajánlanám a németjuhász kutyust, nagyon okos állat.
Az pedig mennyire lesz okos, csakis rajtad múlik;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!