Milyen középtestű kutyát ajánlanátok kezdő tartásra,4 éves kisgyermek mellé?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a vadászkutyákra; spánielekre; spiccfélékre, bár ezek kicsik; vizslákra; stb...2010. dec. 29. 19:08
1/38 anonim válasza:
Egy Collie-t szerintem nyugodtan bevállalhatsz.
2/38 anonim válasza:
már ne is haragudj, első, de tudod hogy mennyit kell foglalkozni egy collival?
5/38 anonim válasza:
A közepes termetbe sok minden belefér szóval... :)
Magyar vizsla, boxer, közép snaucer, közép uszkár, shar-pei, labrador, golden retriever, bullterrier, mudi, bobtail
6/38 anonim válasza:
Második, tudom. A kérdező nem ecsetelte, hogy mennyi ideje van rá vagy milyen körülmények közé viszi a kutyát.
Valamit nem vettem észre?
7/38 anonim válasza:
Menhelyről hozz ki pl egy németjuhász keveréket
8/38 anonim válasza:
Én is menhelyről hoznék vmilyen kutyust. Vannak benn pl dalmaták, labradorok, goldik. Amúgy a labi és a goldi nagyon jó családi kedvenc és imádják a gyerekeket.
10/38 anonim válasza:
Én a törpe schnauzert ajánlom, karakteres kutya, de nagyon értelmes, gyereket szereti és nem durva, kis termete miatt nem veszélyes, nem borítja fel de ugyanakkor elég strapabíró lehet nyúzni.
keresd fel a fajtamentést, a honlapjuk nem nagyon működik de ha írsz emailt ajánlanak kutyát, nekem is tőlük van, 2db törpe szuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!