Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen középtestű kutyát...

Milyen középtestű kutyát ajánlanátok kezdő tartásra,4 éves kisgyermek mellé?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a vadászkutyákra; spánielekre; spiccfélékre, bár ezek kicsik; vizslákra; stb...
2010. dec. 29. 19:08
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy olyan kutyust válassz, ami neked megfelelő energiákkal rendelkezik.Hogy értem ezt?

Úgy, hogy be tudd "tömni" a mindennapjaidba.Legyen idő a családra, és a kutyára is.Mindenképpen sétáltassátok mindennap minimum fél órát.

Remélem segítettem. :-)

2011. jan. 1. 11:21
 22/38 anonim ***** válasza:
82%

Golden retriever, beagle, vagy labrador.

A golder és labrador nagyon hasonló, csak a labradornak rövidebb a szőre! Erről az oldalról a labrador a hatásosabb!

Habár én a beagle pártját fogom, a kutyus könnyen hízik, de nagyon barátságos. Ha megvan a napi fél óra mozgás (FUTÁS), és nem kap rengeteg fölösleges kaját, nem lehet gond.

2011. jan. 1. 12:56
 23/38 anonim ***** válasza:
20%
Szálkás szőrű tacskó
2011. jan. 1. 13:00
 24/38 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem golden retriver lenne a megfelelő választás! Nekem is ilyen van két kisgyerek mellett! Beaglet semmiképpen ne mert nem szabad udvaron tartani olyat kell választani amelyiknek hosszú a szőre esetleg menhelyről egy középméretű hosszúszőrű keveréket! :)
2011. jan. 1. 13:24
 25/38 anonim ***** válasza:
56%

Én is feltétlenül a labradorok pártján vagyok.

Kezdőnek a világ legideálisabb kutyája. Iszonyat okosak, könnyen tanulnak, nagyon szeretik az embert, és azt sem tudják, hogy a fogukat evésen kívül másra is lehet használni :) Kifejezetten családi kutyák. Kétségkívül látványosak is, nagyon mutatós kutyák, és a közepes méretük épp elegendő, hogy távoltartsanak minden, a fajtát kevéssé ismerő betörőt a háztól :)

Szeretnek mozogni a gazdival együtt, a gyerekekkel remekül kijönnek, bármit megengednek nekik. Viszont ha nem viszik futkosni őket, kitűnően elvannak a gazdi mellett, a lábhoz gömbölyödve is. Szeretik a vizet, és eszméletlenül nagy az étvágyuk, ezért az egyetlen, amire vigyázni kell velük, nehogy elhízzanak, mert arra bizony hajlamosak.

[link]

Elég csak rájuk nézni, és megszereti őket az ember. Olvass bele, mind barátságos, értelmes, jólnevelt. :)

2011. jan. 1. 13:53
 26/38 anonim ***** válasza:
Szerintem a cocker spánielt is lehet kint tartani, legalábbis egyik bnőm kint tartja. Bár az is igaz, hogy van mellette egy nagy macis kutya és ha a kicsi fázik csak hozzábúj a nagyobbhoz és meg van oldva:)
2011. jan. 1. 15:13
 27/38 anonim ***** válasza:

menhely!!!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

itt le van írva h:

Cicákkal barátságos:Lánykutyákkal barátságos:Fiúkutyákkal barátságos:Gyerekeket szereti

Embereket szereti

nézd meg a videót :'( [link]

2011. jan. 1. 15:16
 28/38 anonim ***** válasza:
5%

úristen tacskót NE! pláne ne gyerek mellé! idegbeteg kis pinanyaló dögök.

golden retriever, labrador, boxer, mudi, bullterrier, skót juhász(a rövidszőrű vagy hosszú), esetleg valami szetter.

2011. jan. 1. 15:23
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon tudom ajánlani a labradort.Hozzám három évesen vették. Nem a legkisebb,de a a világ legbékésebb kutyája.Lakásba viszont nem ajánlom.
2011. jan. 1. 16:25
 30/38 A kérdező kommentje:

Kedves 15:16! Én (nem kötözködésből!) sok rosszat hallottam a gyepmesteri telepről, és az imént látott körülmények sem javították a hozzáállásomat. De a menhely igazán jó ötlet, és a kutyusok, amiket linkeltél, igazán édesek (=

És kedves 15:23! Én nem így jellemezném a tacsikat. De ízlések, valamint pofonok...

2011. jan. 1. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!