Milyen középtestű kutyát ajánlanátok kezdő tartásra,4 éves kisgyermek mellé?
Az a lényeg, hogy olyan kutyust válassz, ami neked megfelelő energiákkal rendelkezik.Hogy értem ezt?
Úgy, hogy be tudd "tömni" a mindennapjaidba.Legyen idő a családra, és a kutyára is.Mindenképpen sétáltassátok mindennap minimum fél órát.
Remélem segítettem. :-)
Golden retriever, beagle, vagy labrador.
A golder és labrador nagyon hasonló, csak a labradornak rövidebb a szőre! Erről az oldalról a labrador a hatásosabb!
Habár én a beagle pártját fogom, a kutyus könnyen hízik, de nagyon barátságos. Ha megvan a napi fél óra mozgás (FUTÁS), és nem kap rengeteg fölösleges kaját, nem lehet gond.
Én is feltétlenül a labradorok pártján vagyok.
Kezdőnek a világ legideálisabb kutyája. Iszonyat okosak, könnyen tanulnak, nagyon szeretik az embert, és azt sem tudják, hogy a fogukat evésen kívül másra is lehet használni :) Kifejezetten családi kutyák. Kétségkívül látványosak is, nagyon mutatós kutyák, és a közepes méretük épp elegendő, hogy távoltartsanak minden, a fajtát kevéssé ismerő betörőt a háztól :)
Szeretnek mozogni a gazdival együtt, a gyerekekkel remekül kijönnek, bármit megengednek nekik. Viszont ha nem viszik futkosni őket, kitűnően elvannak a gazdi mellett, a lábhoz gömbölyödve is. Szeretik a vizet, és eszméletlenül nagy az étvágyuk, ezért az egyetlen, amire vigyázni kell velük, nehogy elhízzanak, mert arra bizony hajlamosak.
Elég csak rájuk nézni, és megszereti őket az ember. Olvass bele, mind barátságos, értelmes, jólnevelt. :)
úristen tacskót NE! pláne ne gyerek mellé! idegbeteg kis pinanyaló dögök.
golden retriever, labrador, boxer, mudi, bullterrier, skót juhász(a rövidszőrű vagy hosszú), esetleg valami szetter.
Kedves 15:16! Én (nem kötözködésből!) sok rosszat hallottam a gyepmesteri telepről, és az imént látott körülmények sem javították a hozzáállásomat. De a menhely igazán jó ötlet, és a kutyusok, amiket linkeltél, igazán édesek (=
És kedves 15:23! Én nem így jellemezném a tacsikat. De ízlések, valamint pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!