Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen középtestű kutyát...

Milyen középtestű kutyát ajánlanátok kezdő tartásra,4 éves kisgyermek mellé?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a vadászkutyákra; spánielekre; spiccfélékre, bár ezek kicsik; vizslákra; stb...
2010. dec. 29. 19:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
83%
Pl. a magyar vizsla. Nagyon kedves és gyerekszerető amennyiben jól van nevelve, viszont nagyon nagy a mozgásigénye, ezzel számolni kell. Vagy még ott van a labrador, esetleg a collie. És minden kutyával sokat kell foglalkozni, nem csak a collieval. De kérdező, jobb lenne ha leírnád a körülményeidet, mennyi időd lenne a kutyára és a mozgatására, mennyit lenne egyedül, stb. így könnyebben ajánlhatnánk kutyákat. de a menhely is jó döntés, megmenthetsz egy életet, és a dolgozók tudnak segíteni, ha elmondod milyen kutyát keresel.
2010. dec. 29. 19:36
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
cocker spániel, boxer,...stb. sok fajta kutya van ami középtestű és akár gyerekekkel is jól ki jön.
2010. dec. 29. 19:36
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
igazad van első, de gondolj bele, hogy gyermekes anyuka, tehát szerintem a gyerekére több időt fordít mint a kutyára
2010. dec. 29. 20:22
 14/38 anonim ***** válasza:
75%
ha bentre szeretnétek a selyem szörű terrier nagyon édes és okos azt olvastam nagyon gyerekszeretőek viszot a spánieleknek hullik a szőrük és nagyon játékosak a beagol-ok pedig hihetetlenül rosszak de nagyon
2010. dec. 29. 20:54
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
beaglek cukik nem rosszak csak olyanok mint a mai kisgyerekek elevenek. beagle,labrador,golden retriever,spániel,németjuhász, pekingi palota kutya,tacsko,vizslák, ír szetter,fox terier. általába kedves kérdező gyerekszerető kutyák munka és vadász kutyák, menhelyen élő keverékek is jók, fajtamentőknél faj tiszta kutyák
2010. dec. 29. 21:07
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Labrador retriever, golden retriever, boxer, beagle, schnauzerek, spánielek. Majd írd meg hogy melyik mellett döntöttél:)
2010. dec. 29. 21:41
 17/38 A kérdező kommentje:
Nos szerintem valami spániel, vagy beagle, esetleg golden retriever :) A spánielekről még annyit, hogy a cockert azt nem lehet kinnt tartani, jól tudom?
2010. dec. 30. 07:50
 18/38 A kérdező kommentje:
Kedves tamash. Ecsetelem: Kint lenne a helye, a körülmények jók, a tél hideg, a nyár meleg. Hegyvidékes helyen lakunk, itt a Cserhát. A kertünk közepes méretű, és szeretnénk már egy kutyust.
2010. dec. 30. 13:45
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerintem ezek alapján golden retriever a megfelelő választás.

Beagle-t azért nem ajánlom, mert vadászkutya és ha szagot fog akkor elborul az agya és csak megy előre. Szökősek. Persze vannak jól nevelt beagle-k is! Csak általánosságban mondom.

Spancit én nem tartanék udvaron. Eléggé lakáshoz szoktak már ők is.

2010. dec. 30. 15:04
 20/38 anonim válasza:
58%
Husky. :) Szerintem a legbarátságosabb kutya. :)
2011. jan. 1. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!