Mit tudok tenni, hogy a 6 hónapos Bolognese kutyám ne csinálja ezt?
Miután befejezte a tüzelést ivartalanítás!
Ezt pedig tiltsd le vagy különítsd el őket.
Köszönöm
Ivartalanítás után nem fog tüzelni?
Nem fogja ezt csinálni?
Ivartalanítás után nem lesz tüzelés, sokkal könnyebb lesz az életetek és rengeteg egészségügyi előnnyel is jár!
Egyébként ha a másik kutyát hágja, akkor gondolom mást is pl.plüss játékok. Ezeket is tiltsd le mindenképpen!
Ha elotte ezt nem csinalta az nem feltetlen jelent dominaciat. Az enyem is csinalta pont tuzeles kozben nehanyszor (nem hagytam, de nem is tulajdonitottam neki semmit, nem kezdtem el tiltani, csak szimplan odebb mentem, arebb loktem) aztan mikor vege lett ez is abba maradt es azota sem csinalta. Fel van borulva a hormonhaztartasa, sok esetben a kutya azt sem tudja mit csinaljon (vagyis tudja csak epp lehetosege nincs leveztni a felfokozott "allapotat"), meg van "bolondulva".
Ha tuzeles utan(+1-2 het) is folytatja ezt akkor erdemes elgondolkodni a dominans viselkedes lehetosegen, de szerintem ez az osztrogen csokkenesevel alabb fog hagyni.
Persze le leszek minuszolva, de azert figyelmedbe ajanlom, ha nekem van igazam akkor valami olyasmiert "buntetheted" a kutyad ami termeszetes viselkedes (mint mondjuk ha buntetned a pisilesert) es szerintem az nem egeszseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!