2 hónapos Bolognese kutyusomban találtam egy bolhát. Milyen jólbevált "szert" ajánlanátok (és kb mennyibe kerül, milyen tartós a védelme)?
Ennyi idős kutyára még nem lehet mindenféle szert tenni, azt hiszem nyakörvet legkorábban 12 hetesen. Exspot cseppet lehet használni, meg talán még 1-2féle van, ami ennyi idősen is alkalmazható.
A cseppek általában 4 hétre jók, de ebből is van amelyik kullancsra csak 2 hétig. Nyakörvek hosszabb ideig, de folyamatosan rajta kell legyen. Foresto, Scalibor ezeknek nincs szaguk.
Nekem is bichon bolognese kölyök kutyusom van😊 igaz ő már 4 hónapos. Nemrég benne is volt 1-2 bolha, nekünk bevált egy kombinált tabletta ami hat szív, bőr és bél férgesség + bolha, kullancs ellen is. Az ára olyan 3500ft körül mozog. + pozitívum, hogy nagyon könnyen megette (az ételébe tettük). 😊
Remélem tudtam segíteni.
Üdv egy kutyaimádó 😊
Köszönöm! Megpróbáljuk mi is! 😊
Vettünk neki frontline-t, de nem nagyon volt tartós a védelme. :/ Megtudnád mondani mi is a pontos neve? Illetve az állatorvostól próbáljuk meg "beszerezni",vagy lehet kisállatboltokban is? 😊
Nexgard spectra
Szerintem állatpatikában tudod beszerezni.
Nincs mit örülök hogy segíthettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!