Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyakiállítások tényleg...

A kutyakiállítások tényleg korruptak? Mennyire hitelesek az ott elért eredmények?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 12:33
1 2 3
 21/30 Akiteki ***** válasza:
100%

Azért ennyire sarkítani nem kell a dolgokat.

Van sok "halandó" is, aki nyer. Néha én is meglepődök, pedig hozzá vagyok már szokva. De előfordult már, hogy junior bis-ben a nagy handler és a nagyon futtatott kutya mögöttünk állt. Igaz, másnap korrigáltak, de a külföldi bírót biztosan elfelejtették beavatni. :)) És évekkel ezelőtt junior handlerben is sokszor nyert a lányom, bár akkor ez még egy játék volt a gyerekeknek és nem kellett lefutni az ábc-t a kutyával meg nem arról szólt nekik a kiállítás, hogy rohangálnak kutyát keresve. Mivel a kutya úgyis ment a bisbe, a gyerek addig se unatkozzon, benevezett. Mostanra ez is véresen komoly lett és egymást ölik a címekért. Tényleg nem vagyok senkinek a senkije, de BIS kivételével már mindent nyertünk. Majd egyszer az is bejön. De tuti nem attól, mert bíró a bácsikám vagy egyéb szoros kapcsolatban vagyok vele.

2010. ápr. 15. 22:24
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tanulságos volt. Én még egyelőre csak külső szemlélője vagyok a dolgoknak. De bármennyire is csókosságtól függ a díj bizonyos esetekben, a válaszaitokból látom, mégis érdemes lehet megpróbálni egy kevésbé ismert kennelből származó kutyával is egy kezdőnek. Biztosan sok meglepetés is fog még érni a jövőben, ez nem vitás. De ha tényleg jó egy kutya, azt gondolom úgyis észre fogják venni. Érdekes volt, amit írtatok arról, hogy ki kell tapasztalni a bírókat. Bár még jó ideig csak szemlélő maradok, de ha majd oda kerül a sor, emlékezni fogok ezekre, amiket írtatok. Köszönöm, sokat tanultam a válaszaitokból! :)
2010. ápr. 16. 10:27
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
22.24-es köszi a biztatást, akkor még reménykedem, hogy "egyszerű halandóként" én is kaphatok majd egyszer valami szép díjat.
2010. ápr. 16. 13:49
 24/30 Akiteki ***** válasza:
100%

Kívánom mindenkinek, hogy így legyen. És nem kell elkeseredni, ha az első kutyánk nem áll rögtön a dobogóra. Sok tanulás és tapasztalat kell hozzá, hogy az ember a saját kutyáját és persze másokét is elfogulatlanul meg tudja ítélni.

Első kiállításunkon, ami már 15 éve volt, irtó büszkén akasztottam a piros szalagot a kutyám nyakába, mert a bíró azt mondta, hogy egy nagyon jó kutyám van. Igaz, akkor még komoly konkurencia volt. Második kiállításunkon 22 fiatal kan közül lett a kutyám K4. Utólag már tudom, hogy azt is inkább akkori énemnek és feszülő farmeremnek köszönhetem, de akkoriban még azt hittem, a kutyát is nézik. :))

Most már sok év tapasztalattal azt mondom, hogy első kutyusomnak a nagyonjó is túl szép eredmény volt, de ettől még imádtuk.

2010. ápr. 16. 21:23
 25/30 A kérdező kommentje:
:O Ezzel azt akarod mutatni, hogy egy nagy kivágású blúz és egy feszes nadrág is szerepet játszana a címek kiosztásában? :O Hát ez azért nem gyenge...
2010. ápr. 16. 21:27
 26/30 Akiteki ***** válasza:
Nem találom sehol a képet, de le van mentve valahol egy olyan, hogy a bis fotózásnál a bíró nem a kutyát nézi, nem is a fotóst, hanem a mellette álló handler kibuggyanó dekoltázsát. :))
2010. ápr. 16. 22:31
 27/30 anonim ***** válasza:

[link]

:)))

2010. ápr. 17. 08:45
 28/30 Akiteki ***** válasza:
fujj!! :))
2010. ápr. 17. 09:22
 29/30 A kérdező kommentje:
fuj :D ilyesmi képek nekem is vannak az otthoni képen, bár ilyen ronda seggel nem hiszem, hogy ez a nő nyerne :D :D :D
2010. ápr. 17. 09:58
 30/30 Akiteki ***** válasza:
Egyébként is a bírók nagy része nem a nőkre gerjed.:))
2010. ápr. 18. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!