Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kutyám morog és "támad",...

Ha a kutyám morog és "támad", ha az étele közelébe megyek, mit ajánlatos csinálnom?

Figyelt kérdés
Szóval a kutyám nem bízik bennem, ha az étele közelében. Ami teljesen érthető is, hiszen amikor kölyökkutya volt, azzal szórakoztam, hogy kivettem a kaját a szájából. Talán még 2 éves korában is csinálhattam ilyeneket, de 1 éves korában biztosan történt ilyen. Tehát érthető módon, nem igazán bízik bennem, de ennek már 6 éve, azóta elméletileg mindketten felnőttünk. Nem most jutott eszembe ezzel foglalkozni, mielőtt írná bárki. Ezenkívül hallgat rám, és ha én adom neki a kaját, nem csinálja ezt. Foglalkozom is vele, naponta többször viszem sétálni, amikor otthon vagyok. Hogy tudom jóvá tenni a kutya számára, tudom hogy sosincs késő!
2016. júl. 7. 23:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

24-es nem henceg, csak leírta hogy hogy kéne bánni egy kutyával.

Nekem német juhász-rottweiler keverékem van, a torka mélyéről is kihalászhatnám a csontot bármiféle indok nélkül.

Amit elért az életben, az mind kemény munka gyümölcse - te meg csak pattogsz, miközben a saját kutyád alatt vagy a rangsorban. Grat.

2017. febr. 8. 22:17
 32/34 A kérdező kommentje:

31.: Az lehet, de az is lehet, elég valószínű, hogy az életben te meg sok más ember alatt vagy. LOL

1-1

2017. febr. 8. 22:26
 33/34 anonim ***** válasza:
Mint ahogy édesa... áhh, hagyjuk :P
2017. febr. 9. 08:31
 34/34 A kérdező kommentje:

Ez titeket minősít, de hagyjuk.

Feltettem egy kérdést, válaszokat várok rá.

Nem azt akarom olvasni, hogy milyen hülye balfsz vagyok, amiért nem olyan tökéletes a kutyám, mint a 24-nek.

Ez van. Nem értek a kutyákhoz, oké?? Másban meg én vagyok a jobb.

2017. febr. 9. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!