Ha a kutyám morog és "támad", ha az étele közelébe megyek, mit ajánlatos csinálnom?
Az idomár,a kiképző és a határozott gazdi az 3 különböző dolog. Az első trükköt tanít a második aki neked kell a harmadik ami meg nem vagy. Hát igen ahhoz hogy valakinek legyen egy kutyája pénz kell meg idő. De akkor minek veszel ilyen fajtát ha nem olvasol utána stb. és nincs rá időd és pénzed. Korom Gábor és a tükör módszer nagyon jó csak nem ennek a kutyának és nem ilyenkor. Nem szidni akarom mert a saját kutyáim is olyan helyre jártak ahol tükör módszert alkalmaznak. Csak persze ez a legtöbb kutyának nem elég hogy jó legyen ,hogy olyan legyen ahhoz nevelni kell főleg egy juhászkutyát. Ha meg egy szót nem ismersz ne használd. A 8-as pont hogy nem nyikhaj ,aki itt nyikhaj az te vagy. Tudod a 8-as azért nem az mert ő ilyenek miatt nem tart kutyát és ő felelősségteljes ember,de te nem mert nem látod/láttad hogy a jövőben ebből baj lehet,hát ráfáztál. Ja és a kérdésekhez társulnak a válaszok ő írt valamit ,de neked ez azért fáj mert felelősségre vontak. Nem azért írtam amit írtam hogy mennyivel jobb lennék vagy bármi és nem kértem tőled számon az alázatosságot csak a figyelmedbe ajánlottam de nem csak velem kell annak lenned hanem másokkal is mert akkor azt kapod vissza,de amíg ilyen stílusban beszélsz az emberekkel ne várd hogy tiszteljenek és segítsenek. Itt mindenki normális választ ír csak te vagy nagyon ostoba. Ha egy kicsit is értenél hozzá akkor tudnád hogy mit kell ilyenkor csinálni de mivel teljesen alkalmatlan vagy egy ilyen kaliberű kutyához megmutatkozik a hozzáértésed a kutyán,mivel a kutya a te nevelési tükröd. Ahogy viselkedik úgy nevelted így van egy gyereknél is,bár gyereket nem verünk ,kutyát nevelési céllal ahogy szintén téged is kéne ilyen cél miatt megverni meg hogy egy bunkó,nagyképű,béna,majom ember vagy azért. Az egy dolog hogy beismerted de ahogy írsz az olyan mintha kutyát csak képről látnál. Az elején leírod a hibáid aztán meg fényezed magad. Ezzel az anyukád mondott volna le szöveggel mi volt a célod,mert ha a beoltás vagy megfélemlítés akkor közölnöm kell hogy nem sikerült. Ez van a nagyképű embereket piszkálják ,de én mondtam hogy szükséges az alázat.....nem csak felém.
Amúgy tényleg mit vártál? Hogy majd megdicsérnek? A válaszokban a tartalom a lényeg nem az hogy kulturált legyen.
Ja lehet hogy van benne egy pici dicsekvés de én legalább tudok mire. A vén pö$$özést meg tartogasd apukádnak,látni hogy nem találsz rajtam fogást. Én is elkezdhetnék jelzőket használni ,de azok olyanok lesznek hogy életed végéig emlékezni fogsz rám,hidd el tudom hogy kell.48 vagyok.
A 8-as vagyok, nem tudom ki írta nekem azt, hogy "És még ti nők vinnyogtok a nők bántalmazása miatt... Már ha téged lehet annak nevezni." de fogadni mernék rá, hogy a kérdező volt az.
Én nem tudom haver mi a bajod, de a kutya helyett téged kéne elvinni sürgősen valami elmegyógyintézetbe.
Az ostoba és pl. a vén ... nem egy szint.
Arról hogy az ember öregszik arról nem tehet senki. De te nagyon gyerek vagy ha csak ilyenekbe tudsz belekapaszkodni. Reméltem is hogy reagálsz rá. Ez van ,ha könnyen fogható vagy már pedig az vagy ilyen sors vár rád. Legyél egy kicsit gerincesebb meg férfiasabb már ha te vagy a nagy falkavezér. Én nem beszéltem kultúráról és a kulturáltságról beszéltem. Ilyen neveletlen hisztis gyereknek kell mert senki nem tanította meg neki. Ülj le és gondolkodj. Te hogy mersz taknyos létedre ilyet kérdezni? Itt te szégyelld magad mert ekkora suttyó vagy. Hány éves vagy? Nem azért támadtalak mert beismerted a hibáid azzal semmi baj nincs ,azzal van a baj hogy okoskodsz olyanról amiről fogalmad sincs.
Azért érzem magam a nyeregben mert egy taknyos kölyök vagy aki most kezdi megismerni a világot. Barátom meséld el a hibáim. Van családom.24 éve vagyok házas.3 gyerekem van. Van egy 23 éves lányom ,20 éves fiam és van egy 18 éves lányom.
Van jogi diplomám(amit soha nem használtam)gépészmérnök végzettségem van. Feleségem állatorvos. 3 nyelven beszélek (angol,német,spanyol) ma ügyvezető igazgató vagyok és vannak pékségeim.
Szerinted ehhez mennyi alázat kell és türelem? Elárulom rengeteg. Nem csak rájuk vagyok büszke de mivel a kutyádról van szó nem kezdek el beszélni a családomról. Meg ahogy emlékszem nem érdekel téged de én most leírtam. Mivel szeretem ezeket a fajtákat és megtehetem hogy tartsak 5 kutyák és én ki is használom ezt. Hát ha nekem kisebbségi komplexusom lenne akkor nem írnék neked. Gratulálok én szinte egész nap a kutyáimmal vagyok. Szerencsére heti 2-szer kell bejárnom dolgozni 3-5 órára. Azután szabad vagyok. Vasárnap vagy szombaton meg a pékségeimet "meglátogatom". Ezeknek a kutyáknak rengeteg trükköt megtanítottam persze még folyamatban van a tanítás. Bár nagyon kemény házőrzők de ezeket nagyon szépen csinálják.Rendszeres futás és séta kevés neki ők azt szeretik amikor falkaként elmegyünk túrázni vagy amikor a Duna-parton bohóckodhatnak. Egy olyan embernek mint te aki él a kutyája mellett nem tudja ezt elképzelni. Vége a kedvencem az oltári nagy hülyeséged " 1 év alatt többet foglalkozok vele, mint a szüleid veled egész életük alatt." De ilyet is csak valami hülye ember mond. Ha velem nem foglalkoztak volna nem lennék az aki vagyok. De ahogy látom te nem vagy egy kiegyensúlyozott ember. Ez a foglalkozás hiánya.
Én ide többet a butaságaidra nem kommentelek és privátba se írj. Ahogy látom én vagyok az okosabb bár én se nagyon mert nem kellett volna belemennem ,de ez van. Egy tényésztőtől kérj tanácsot.
26.: Hagyd csak rá :)
A leírtakból láthatjuk, hogy milyen jó élete van. Arra sem vagyunk méltóak, hogy szóba álljon velünk, annyi mindent letett már az asztalra X)))
Kérdező szerintem te vagy a hülye. Az előttem szólók rengeteg hasznos tanácsot adtak de te még ahhoz is hülye vagy hogy ezt észre vedd már bocs... ezen az oldalon ez a megszokott beszéd stílus az hogy te erre felkaptad a vizet nem a válaszolók hibája és pofázás helyett inkább fogadd meg a tanácsukat. De ha neked ez nem tetszik akkor tépjen szét a kutyád, nem mintha itt bárkit érdekelne mi lesz veled, mi csak segítünk :DD
Az meg már csak plusz egy lapát hogy te 1 kutyát nem tudsz megnevelni, ezért is van ez a kérdés, de persze te még így is okosabb vagy annál aki már több kutyát felnevelt. Ha már tudatlan vagy legalább ne kötözködj...
Nem nem bízik benned, hanem nem Te vagy a falkavezér. Jó vonalon indultál el amikor elvetted tőle a kaját és utána visszaadtad, ezt kellene vele ismételgetni ha ennyire domináns.
Nekem egy belgám van, az eljátszotta egyszer, hogy odakapott amikor meg akartam fogni a tányérját, hogy ne csússzon odébb. Arra a verésre azóta is emlékszik, ahogy arra is, hogy aznap este éhen maradt. Másnap megint megpróbáltam, addig szórakoztunk amíg most már ha elkérem a kaját akkor ő hozza oda nekem és bármikor belenyúlhatok a táljába. Azért is kell erőltetni, hogy bármikor bármit el tudj venni tőle, mert pl.ha az utcán feleszik valamit amit nem tudsz elvenni, az az èletèbe is kerülhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!