Tippeket kérek, kiskutyámnak mi legyen a neve?
"szerintem ne adj neki embernevet, mert az sérthet másokat, inkább légy türelmes és figyeld meg milyen habitusú a kis vahúr és az alapján keress valami rá jellemző nevet, mint pl.:Huligán(így neveztem én is a kutyám), Betyár,Mitvisz,Zokni,Beszari stb...Nem ajánlom, hogy hosszú nevet adj neki, mert azt mondják, két-három szótagnál több tagból álló nevet, vezényszót nem tudnak megszokni a kutyák. Nem kell sietni, anyám kutyája 2 évesen kapott új nevet és megszokta, a régire már nem is hallgat"
Ne adj neki 2 szótagosnál hosszabb nevet de azért az övét Huligánnak hívták, ami ha jól számolok több mint 2 szótag :D
2. voltam.
Szia, az én amstaffom Angie, a kislánya Málna, a régi kutyám pedig Gina volt! Szerintem mind illene egy rotihoz.
De a Szofi is jó, a Zara is illene....
egy rotinak ilyen büszke kemény és erős név kell tehát a beszari sztem nem jó. Egy tacskót lehet Beszarinak hívni de egy rotit bizti h nem. Tyson is jó név.
Polos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!