Tippeket kérek, kiskutyámnak mi legyen a neve?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 17:09
14/26 Mandela83 válasza:
Az én kutyám Zuzu...
így hívták a prostit a Ford Fairlane c. filmben :)
15/26 anonim válasza:
Roziiii :D
Níla, Bodza, Menta, Kincső, Adél, Hanna, Panna, Csenge, Tekla, Tinta, Hetyke, Kerge
De a Rozi a legjobb :D
2. voltam.
Majd írd meg mi lett, plííz :)))
16/26 anonim válasza:
nekem is rotim van:)
Gyilkos a neve:)
17/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Polo név az enyémet is úgy hívták.
De semmi esetre se tucatnév pl: Buksi Roti meg ienek
18/26 anonim válasza:
szerintem ne adj neki embernevet, mert az sérthet másokat, inkább légy türelmes és figyeld meg milyen habitusú a kis vahúr és az alapján keress valami rá jellemző nevet, mint pl.:Huligán(így neveztem én is a kutyám), Betyár,Mitvisz,Zokni,Beszari stb...Nem ajánlom, hogy hosszú nevet adj neki, mert azt mondják, két-három szótagnál több tagból álló nevet, vezényszót nem tudnak megszokni a kutyák. Nem kell sietni, anyám kutyája 2 évesen kapott új nevet és megszokta, a régire már nem is hallgat
20/26 anonim válasza:
beszari??? már bocs de az utcán is így hívnád azért ez milyen már:) de te véleményed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!