Lebénult a kiskutyám, mit csináljak?
18:49-es:
Hogy kapta el a másik kutya?
Nagyon sajnállak kérdező, én borzasztóan vigyázok a kutyámra. Miért engedted oda egyedül és ha látni lehet,hogy átfér a kerítésen valahogy,akkor....?
Most mi van a kutyussal? Az orvos mit javasolt pontosan?
szerintem ne kelts benne még nagyobb lelkiismeret furdalást.
gondolom h milyen rosszul lehetsz, ha csak arra gondolok, h kiborultam mikor ivartalanítottuk a kutyusom. még a dokinak is sírtam h vigyázzon rá. aztán aznap is, másnap is..:S
gyógyulást a kicsinek=(
de szörnyű Istenem=((( mielőbbi gyógyulást kívánok!
Megint első vagyok.
Nekünk a műtétet az egyetemen végezték, hát az ára 100 000ft volt + gyógyszerek, kezelések stb... ősszesen 200.000 fölött. Ennek a felét kifizette a másik kutya tulajdonosa, a maradékot barátok és család segítségével kapartuk össze. Fél éve volt és még mindig vannak tartozásaink...
Beszélni kell a kan kutya tulajdonosával, bár ez csak a jó szándékon múlik. Nekünk egész rendes volt hogy fizetett, mert jogilag nem járt volna semmi. Az én kutyám szabadon volt, az övé láncon közterületen. Én voltam a hibás hogy nem volt rajta póráz (de tegyük hozzá hogy az én kemény 5kg-os kutyám ha akart volna se tudott volna nagy kárt okozni ráadásul egy iskolázott, engedelmes, barátságos tündér kutya volt, a kíváncsisága és az én figyelmetlenségem okozta a végét).
Beszélni kell a kan kutya gazdájával és esetleg a szuka gazdáját rávenni hogy álljon melléd, és kérjétek együtt számon hogy az a kan mért járkál szabadon ha ilyen veszélyes.
20:19-esnek
Sétáltatás közben ugrott elő egy kutya egy bokorból. Egy büfé mellett volt kiláncolva ahol fagyizni akartunk nyáron.
A mi kutyunk póráz nélkül szépen jött a lábunk mellett mint mindig. Nem vettem észre hogy van ott egy kutya, és mikor oda értünk kiugrott...
Ilyen esetekben ők a legjobbak. Az én kutyámmal hozzájuk irányított 3 orvos is. Végül ők tették rendbe. Szerintem próbáld meg. Nekem januárban 76 ezer volt a műtét.
előző vagyok:
A másik kutyám yorkie. Nagyon sajnálom. Keress egy tapasztaltabb állatorvost és ne add fel. Sikerül a kutyus műtétje és hamar összeszedi magát.
Az én tacskóm a műtétje utáni napon már jönni akart velem, 2 hét után a varratszedésen már teljesen jól volt,a doki is csodálkozott. Azt mondta h valamelyik kutya még alig áll fel ennyi idő után.
22:38 vagyok.
Csigolyaműtét volt. A vizsgálatok után mondták meg az árat.
A tapasztaltságukról annyit tudok nyilatkozni, hogy előtte végigjártam azokat az állatorvosokat, akiket ismerek és megbízok bennük és mindhárman őket ajánlották. Meg még egyet, de az sokkal drágább volt.
nekem is yorkim van,annyira szeretem,nekünk nincs kerítésünk(félig van kész) és mindig félek hogy kifut,és még csak 1 éves,nem bírnám ki nélküle,tisztellek,hogy ilyen "jól viseled" szerintem én a pszihiátrián lennék,mert egyszerűen..áhh..:( erős ember vagy,kitartás!
Jól van a kutya?:(( kérlek ird meg,aggódom érte!!! minnél előbb ird hogy mi van vele.. iistenem.. remélem minden rendbe jön:(
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!