Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A jack russel tényleg nagyon...

A jack russel tényleg nagyon hiperaktív?

Figyelt kérdés
Mindenki ezt mondja, hogy örült, rohangászik fel-alá, és nem bír egy percig sem nyugton maradni. Igaz ez? Ha ilyen kutyám lesz, akkor nem lesz egy nyugis percem sem?
2010. ápr. 13. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Na ez azért túlzás,hogy nem lesz egy nyugis perced sem:) A jack russel terrier is ugyan úgy elfárad egy idő után,mint a többi kutya,még ha később is:) Azért lesz majd időd mellette,csak sokat kell sétálni és játszani vele,ez a fajta is elfárad egy idő után.
2010. ápr. 13. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez tényleg kicsit túlzás, de azért elég nagy a mozgásigénye ennek a fajtának! Napi 1 hosszú séta kell neki meg néhány rövidebb (rövidebb 30 perc) játékkal és futással.

Ha kertes házatok van akkor csak 1-szer kell kivinned sétálni, de attól is függ, hogy mekkora a kertetek.

2010. ápr. 13. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon hiperaktiv! Nekem is jack russeljeim vannak faluba lakom szerencsére és ki szoktam őket vinni egy nagy rétre elengedem őket és ott annyit futnak amennyi nekik jól esik és senkit sem zavarnak! Amugy vadászkutya.. kell neki a mozgás
2010. ápr. 13. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
igen nagyon nagy a mozgás igénye de szeretni való kutyák:)Én például jobban szeretem a hiperaktív kutyákat sokkal aranyosabbak mint azok akik egésznap csak fekszenek:)
2010. ápr. 13. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:

mint minden, ez is relatív. igen, mondjuk egy masztiffhoz vagy egy bernáthegyihez képest nagyon hiperaktív, de ha a borderhez nézed, nem az.

amúgy meg, a hiperaktívság a fajtára jellemző, de nem minden egyedre.

és ne aggódj, ha egy örökmozgóval hoz össze a sors, attól még lehet "normális" életed, nem fogja minden idődet kitölteni, csak többet kell vele foglalkozni, mint egy átlag kutyával.

2 jackie volt és egy border jelenlegi gazdija

2010. ápr. 13. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Hiperaktív,de este például fekszenek a gazdi mellet és nyugisak (márha feküdhet a gadi mellet :).

Kell nekik a mozgás,mind minden kutyának,vannak "pattogós" egyedek is belőle.Elég nagy mozgásuk van,de tüneményes fajta.Azért elég túlzott az amit leírtál.Az,hogy egy nyugodd perced sem lesz az azért túlzott dolog.

Sok Sikert.

2010. ápr. 13. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!