Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan csináljunk hűvösebbet...

Hogyan csináljunk hűvösebbet a kutyának?

Figyelt kérdés

Egy jó súlyban lévő fekete labrador lenne az alany, színe miatt se bírja annyira a meleget és a napsütést.

A kennel amiben van, az fedett, 3 oldalról takarás van, szél tudja fújni ám ezeket felmelegíti a nap. Fellocsolni szoktuk a helyet, és meg még a tetejét és az oldalát is lelocsolom hideg vízzel hogy hűljön de ez max fél óráig jó neki.

Valami tanács?

2016. jún. 25. 14:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szegény gyerek nem sokat tehet, a szülei ott a hibásak!

Nekem elég szép kertem van, kifejezetten díszkert, de csak fű és fák zömében, mivel van egy német juhászunk. Itt főleg díszkertek vannak, olyan fűvel, mint a műfű, az itt lakók nagy része csak a kertnek él. Nekem már többször mondták, milyen csúnya lesz a fű, meg a fák, mert a kutyapisi kiégeti. Mondtam, nem baj, nálunk a kutya családtag, (egyébként meg rendszeresen sétálunk, és nem a kertbe végzi a dolgát. Sétánál meg ez egy remek dolog:

[link]

Mi mindig ezzel megyünk mindenhova, kert tönkretétele kilőve.

2016. jún. 26. 12:20
 22/28 anonim ***** válasza:

Minden este ha már lemegy a nap, ki kell vinni a kutyát sétálni, idős kutya is szeret sétálni. És nincs jó helyen a kennelben, be kellene vinni a lakásba, vagy vegyetek gyerek homokozót, azt fel lehet tölteni vízzel és ott tud hűsülni.

Nekem nagytestűm van, fekete bundával, inkább felakasztanám magam, ha ilyenkor a nagy melegben, nem tudnám behozni a lakásban a ventilátor elé. Kérelk figyeljetek oda rá, és tegyetek valamit érte, idős korára ne szenvedjen még a melegtől is!

2016. jún. 26. 12:29
 23/28 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, amúgy meg létezik szép kert és kutya is együtt. Enyém 50 kilós, ki tudja taposni a füvet rendesen, de mivel naponta 2x viszem ki, így gyakorlatilag itthon csak alszik.
2016. jún. 26. 12:31
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Kertes porták közt, csak gyüttment pesti parádéztatja a kutyáját az utcán, hogy mindenkit idegesítsen a felbőszített házőrzők ugatása. De nekik kell a feltűnés, mert attól érzik magukat jól. Ott a nagy telek,kiszaladja magát az eb benne.Kell neki egy pár, aztán azzal eljátszik, vagy dobni neki marhacsontot órákig elvan vele. Meleg ellen meg ás magának gödröt az eb,beleheveredik,ha van hova. Lehet csinálni neki fóliázott pocsolyát is.Betonon nem jó tartani épp ezért.
2016. jún. 27. 14:19
 25/28 Szilvi & Argos ***** válasza:
52%
Gratulálok utolsó válaszoló...a kutyának marha tartalmas élet tizenévig ugyanazt az unalmas kertet körbesétálgatni....
2016. jún. 27. 16:49
 26/28 anonim ***** válasza:
Még mindig ezerszer jobb, mint a panelsokadik emeleten feküdni a járólapon egész életében és visszatartani a szükségét estig, mire hazaér valaki. Egyébként az állat amit megszokik azt tekinti természetesnek.Ha megszokja a portát kiskorától,akkor az lesz neki a természetes hogy ő ott él,az az élettere, azt kell védeni.
2016. jún. 28. 22:13
 27/28 anonim ***** válasza:
akkor próbáld ki, milyen egész életedben egy szobába bezárva élni, mert neked az az élettered... nincs választása szerencsétlen kutyának, még jó, hogy megszokja, hogy a kerten kívül semmi mást nem lát. jó esetben elvan, rosszabb esetben elkezd ásni, rombolni, szökni, aztán megy a csodálkozás, hogy vajon miért van ez, hiszen "ott van neki a kert".
2016. jún. 28. 22:22
 28/28 anonim ***** válasza:
Ne emberiesítsük az állatot! A kettő teljesen más lapra tartozik. De én befejeztem,nem ez a kérdés,hanem a kutya hűtése. Arra is válaszoltam egyébként.
2016. jún. 28. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!