Mit csináljunk a kóbor kutyával?
Köszönöm mindeni válaszát!
#1/5: Biztos nem a szomszédoké, a szomszéd néni is ránk szólt már, hogy zavarjuk el, de egyszerűen nem tudjuk.
#2/5:A tízezres dolgot arra értettem, hogy egy rokonunk miután meghalt, egy másik rokonunkra maradt a kutyája, és hát ő menhelybe adta, így több ezer forintot kellett kifizetnie (oltás, stb...). A tízezer inkább ezer, ez ''kissé'' félreírtam.
#3/5: Szintén rosszul fogalmaztam, igazából az elzavarásunk annyiból áll, hogy utána futunk, ő meg átugrik a kerítésünkön (pedig nem alacsony!). Ezt a nyakörvnézést igazából csak én próbáltam egyszer , de igazából, ha el akarjuk zavarni, ha nem, így se, úgy se engedi, hogy közel menjek hozzá.
#4/5: Gondolkoztunk már rajta, csak itt is az ezres hasonlatom a baj: az oltásokkal egy egyéb költségekkel több ezer forint elmenne...
A rosszul fogalmazásért mindenkinek bocsánat!
(Egyébként már máskor is volt hasonló, akkor sikerült azt is több hét után elzavarni, a mi sokkal kisebb kutyán is majdnem ''terhes'' lett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!