Mi a neve a kutyátoknak?
Figyelt kérdés
Fajtát is írjatok:)2016. jún. 22. 07:49
4/13 anonim válasza:
Eredeti becses neve Babu.
De mostanában csak manci, mókusfül, kisherceg, füles, bubu. Ha meg szídást kap, akkor mérgesen mondom, hogy Mancibubu. :DD hallgat rá, az a lényeg.
Yorkshire terrier.
5/13 anonim válasza:
Eredetileg Lou, de mindenki úgy szólítja, hogy Loui :).
6 éves tricolor beagle kan, az egyik szeme félig kék :D.
A Kutyák és Macskák mesében hívták úgy a főszereplő begale-t hogy Lou, innen jött :D
6/13 anonim válasza:
Bosco ( 6 hónapos border collie keverék, kan) ☺😊
7/13 anonim válasza:
Millió ( valószínűleg spániel keverék,menhelyről hozott kutyus )
8/13 anonim válasza:
Lotti. (30 kilós fekete keverék. De cuki, hasonló arca van, mint egy labradornak, csak vékonyabb és kecsesebb)
9/13 anonim válasza:
Lessie-10 éves agár-foxi keverék szuka. 6 éves voltam, amikor hozzánk került, és nem sokkal előtte láttam a Lessie filmet. (amúgy egyáltalán nem hasonlít skót juhászra)
Topy-12 éves beagle szuka. Ahonnan elhoztuk, ott ezt a nevet adták neki,nekünk is tettszett, szóval ez maradt.
10/13 anonim válasza:
Lizi De nem en neveztem el☹
Rövidszőrű magyar vizsla💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!