Mi a neve a kutyátoknak? Miért az a neve? Milyen fajta?
Diesel Amerikai bulldog
Ozzy Amerikai bulldog
Coco Palota pincsi
Ezek a nevek jöttek nem volt semmi meghatározó ami miatt ezt kapták.
Edy yorkshire terrier
Törzskönyvezett neve: Eduárd tehát ennek a becézése az Edy.
Pöcök Amstaff
Zokni Schnauzer keverék
Fredi Cane Corso-Amstaff keverék
A Fredi név adott volt,mivel mentett kutya.Zokni is menhelyről van,ő Snoopy volt,de nem tetszett így lett Zokni.
Pöcök meg egy aranyos név,egy aranyos kutyára :)
Kormi/Kormos Óriás schnauzer
Azért mert olyan fekete mint a korom, és egyből hallgatott rá :)
Minera-keverék. Menhelyről jött, eredetileg cipó volt a neve, de az nekem nem jött be. Gondolkoztunk mi legyen a neve és a család egyik jóbarátja vetette fel ezt, megtetszett és ez lett neki.
Liza- beagle. Ő nálunk ragadt, átpasszolták, hogy segítsünk megnevelni aztán ki akarták vitetni 20ezerért "tenyészkutyának" Németországba. Úgy döntöttünk, hogy akkor már inkább maradjon, ha már úgyis nálunk lakik hónapok óta.
Mona-ő is beagle, őt akkor tudatlanul egy szaporítótól vettük (akkor még nem voltunk tisztában ezekkel a dolgokkal, hogy mi hogy megy), ő pedig azért lett Mona, mert jópofának tartottuk, hogy ha már van egy Lizánk, akkor legyen egy Monánk is. Szoktak is nézni az emberek, amikor sétálunk és behívjuk őket:))
Zeusz - német juhász volt
White Angel of Pici Dinonso, röviden Dínó - Svájci fehér juhász
Borisz - staffi keverék
Maya - szibériai husky, a Kutyahideg cimű film főszereplőjéről kapta a nevét, meg hát amúgy is illik rá.:D
Mystic - szibériai husky, azért, mert felemás a szeme, ami régen sosem tetszett, mert nekem túlságosan misztikus.:D Azóta már hozzászoktam, talán a sors akarta igy, hogy pont azért is felemás szemű legyen.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!