Tik mikor adtatok végül nevet a kutyátoknak? Mi van akkor ha nem tudjuk mi legyen a neve?
amikor elhoztuk a tenyésztőtől és az autó út alatt találtuk ki :D
de kb 4-5 hónaposan használtuk a nevet addig nem nagyon hallgatot rá :D
semmi ötletetek nincs?
lány vagy fiú?
milyen fajtájú?
milyen a jelleme?
Barna színű keverék fiú, nagy fülekkel, és nagyon bátor, büszke, semmitől sem fél, idegen kutyát távolról ugatja, hiperaktiv, lelőhetetlen, erőszakos (játéknál, mármint nem érti hogy már elég!) de nagyon kedves és okos, értelmes, tanulékony. Mancsát fölemeli cserkészésnél mint a vizsla.
Bátor, Büszke, Vitéz, Zsemle (a színe miatt), Barna, Barni, Csoki, Csillag, Ráró (ne kérdezétek honnan jött), Mars.
Nekünk 2 boxerem van,egy kan és egy szuka. Molly és Oszi.
Teljesen más neveket szántam nekik, Woody és Jessie lettek volna. :)
De valahogy mégis Oszkár és Molly lettek :)
Pár napig a neten böngésztem a kutyanév listákat, maradt egy jó tucat, ami számításba jött, amiken gondolkodtam. Tudtam, hogy közepes-nagy testű kant szeretnék és viszonylag komoly, "kemény" kinézetű kutyát, ehhez mértem hagytam a neveket a tarsolyomban :D
Aztán hazahoztuk Artúrt, roti-nj keveréket, kis megszeppent volt...semmiképpen nem akartam így hívni a továbbiakban :D Ha jól emlékszem, másnapra választottam ki a listából az Argos nevet...rövid, jól kimondható, egyedi (nem ismertem addig Argosz nevű kutyát), tekintélyparancsoló. És bevált, tényleg illik a kutyámra :)
Persze azóta láttam Argos husky-t, golden-t, keveréket, amstaffot, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!