Mi lehet a baj a kutyámmal?
KB 3 napja nem eszik csak iszik nem tud kakálni csak erőlködik de semmi mar egy két csepp hasmenés szerint váladék rózsaszínes színű
Meg szellent is közben,kicsit kedvtelen
Az utolsónak irom!
Ha nem hiszed el akkor gyere nézd meg bmeg,te látod vagy én? Meg olyan dolga van a kutyámnak amilyen neked sose lesz (és jo értelemben)!
Egyébként beszéltem az orvossal azt mondta hogy sokszor van ilyen és nem kell megilyednimert normális dolog
Nem értem, miért tesz fel valaki ilyen kérdéseket.
ALAP, hogy ha a kutyám 3 napja nem eszik, és nem tud kakálni, elviszem állatorvoshoz (illetve a 3 napot meg sem várom).
Az is ALAP, hogy beoltatom, ami ellen kell.
Ha ezek nem mennek, nem tartok kutyát.
És miután megkapod az ilyen (normális) válaszokat, akkor fel vagy háborodva. Minek teszel fel akkor kérdést, ha te úgyis jobban tudod?!
Egyáltalán nem normális.Több mint húsz éve kutyázom.Rengeteg kutya megfordult a kezem alatt,mentem őket.Ennyi idő alatt maximum két alkalommal találkoztam ilyennel.Túlzás nélkül állíthatom,hogy több száz kutyával foglalkoztam már.És mindkét eset életmentő műtéttel végződött.Az az "állatorvos",aki ilyet mond,nyugodtan visszaadhatja a diplomáját és elhúzhat közmunkára utcán söpörni.
Biztos valami kijárós falusi lódoki.Normális orvos eleve nem ad látatlanban,vizsgálat nélkül tanácsot.
Részleges bélelzáródás egyébként okozhat hasmenést!
A kutyád állapotát úgy szokás nevezni embereknél,hogy "akut has"és rendszerint azonnali műtétet igényel.Kutyánál ugyanígy.
Hashártyagyulladás,bélperforáció,vérmérgezés is könnyen lehet következmény.
Ti haverok vagytok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__7875140-van-a..
Egyébként igen, ha kedves a kutyád élete, elviszed dokihoz. És hiába hisztizel, tuti nincs jó dolga egy ilyen mentalitású embernél, aki le se kakkantja az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!