A kutyám a két "keze" közé fogja a párnáját, és úgy csinál, mintha az anyjától szopna. Miért?
Figyelt kérdés
Már egy éves, de odamegy a párnához, bekapja a párna a csücskét, lefekszik, elkezdi gyömöszköli a két melső lábával, mint ahogy a kölykök csinálják, hogy jobban jöjjön a tej, majd ezt egy jó 10 percig is folytatja is.
Hiányzik neki az anyja? Vagy korán lett elválasztva? Vagy pont, hogy későn? Vagy ez csak egy megmaradt emlék?
2010. ápr. 12. 20:44
11/16 Akiteki válasza:
Érdekes. Kutyánál nem láttam még ilyet. Még olyannál sem, akit pár hetesen az utcára dobtak. Kidobott cicával tapasztaltam már. Nem csak a párnát, de a ruhánkat is szopta. Percek alatt merő nyál lett a pólóm.
12/16 A kérdező kommentje:
Nekem is különös volt, de nem tudtam, hogy ez ennyire nem jellemző.
Hátha később még valaki tud valami tudományosabb magyarázatot adni, mert tényleg érdekelne ez a kutyapszichológia. :)
2010. ápr. 12. 22:03
13/16 Akiteki válasza:
Ez engem is érdekelne. Van valahol egy névjegyem egy kutyapszichológustól, ha megtalálom felhívom és megkérdezem. Lerágni szokták a csücskét, de az sima rosszalkodás.
14/16 A kérdező kommentje:
De rendes vagy, nagyon köszönöm! Én is kíváncsian várom mit tud mondani!
2010. ápr. 13. 10:05
15/16 Akiteki válasza:
Sehol nem találom a névjegyet. De ha minden igaz, két hét múlva találkozom vele egy konferencián.
Addig is próbáld meg itt: [link]
16/16 A kérdező kommentje:
Nem baj, azért köszönöm!
2010. ápr. 14. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!