Anyjától és testvéreitől elszakított kölyök kutya mennyi ideig sír utánuk?
az enyém 9hetesen lett elválasztva, és meg se nyikkant, még éjjel sem sírt... a tenyésztő megfürdette mielőtt elhoztuk, hogy ne érezze az alomszagot... nem tudom, ez használ e vagy sem...
szerintem az, hogy most napközben sír meg reszket, aggodalomra ad okot, nem lehet hogy beteg? fáj valamije?
Mi tegnap hoztunk egy kis goldent. Az úton sokat sírt, készültem is az éjszakára. Szerencsére 4.30-ig aludt, akkor sírt, de kicsit megsimogattam. Utána ismét rázendített, de hagytam és 10-15 perc után befejezte. Ma nagyon jókedvű, szaladgál, szépen eszik. Néha sír, de akkor fáradt. Azt hiszem szerencsénk volt vele, de még jön ugye az éjjel.
Gondolom ez kiskutya függő, van akinél 3-4 hetet is sír.
Csinálj neki a párnája köré kicsi kuckót. Van, aki meleg vizes palackot tesz be, van, aki tikk-takkoló órát.
Milyen fajta a kicsi?
Mondkettőt mondják, franc se tudja melyik a jobb. Arra figyelj, hogy ne erősítsétek meg a sírást. Mert ha azt tanulja meg, hogy a sírásért jön a simi, meg a tutujgatás, meg az annyira áhított társaság, játszótárs, akkor azt fogja hinni, hogy nektek tetszik ez a sírás, és sose szokik le róla.
Ne is törődj vele ha sír, tedd a dolgod, szép lassan rájön, hogy a sírással nem ér célba, de tök jó mókák várnak rá a gazdival, ha jól viselkedik.
Kicsit hagyjátok míg feloldódik és ő maga kezdeményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!