Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A spánielt lehet kint tartani?

A spánielt lehet kint tartani?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze. Egyik ismerősömnek is kint van a spánielje!:)
2010. ápr. 12. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze. Kell egy jól szigetelt, szélvédett helyen lévő ól, plusz télen egy hőfüggönnyel kiegészítve, és hagyni kell, hogy a hideg idő beálltára megnőjön a szőre.
2010. ápr. 12. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Az enyémek kinti-benti kutyusok, de ilyenkor, mikor jobb idő van, már sokkal jobban szeretnek kint lenni. A nap nagy részét kint töltik, szinte csak aludni jönnek be. Az ismerősömé mindíg kint van, csak télre meleg hely kell neki, ők pl garázsba engedik be.
2010. ápr. 12. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan!
2010. ápr. 12. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehetni fizikailag lehet ugyan, de a spániel inkább benti-kinti kutya, szabad bejárással! Készülj fel arra, hogy ha nem mehet be a lakásba, és foglalkozol vele napi több órát, akkor kiborul... A spani nagyon-nagyon emberfüggő, én el sem tudom képzelni, hogy az enyém kibírná kicsapva az udvarra...napi több órás sétát, foglalkozást igényel, ha otthon vagyunk szüleimnél kertes házban, akkor is csak kb egy fél órára megy ki egyedül körbeszaglászni, aztán inkább bejön a házba, leheveredik, és szunyókál, de fontos neki, hogy hallja a hangunkat, érezze, hogy ott vagyunk. Szóval egy spani NEM udvar végébe, ólba való kutya!Akkor inkább olyat kellene választani, aki bírja a "ridegtartást".
2010. ápr. 16. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nem hiszem. Fizikailag tényleg kibírná, de a spánielek olyan bújósak, hízelgőek, szeretnek a gazdi közelében lenni. Szóval ha nem vagy kint vele akkor jobb ha beviszed magaddal:) Mi is mikor megvettük az én kis egyetlenemet úgy voltunk vele hogy majd kintt lesz a kutyaházban meg a kazánházban esetleg a konyhában és most ott tartunk hogy bennt alszik velünk az ágyban és van egy saját kanapéja:D
2010. aug. 2. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Én kegyetlenségnek tartok, egy ilyen családcentrikus kutyát elzárni az emberektől. pláne télen! Az enyém kinti-benti kutyus, éjszaka bennt alszik, napközben ki-be járkál. Olyan ragaszkodó, hogy beleőrülne, ha nem engedném a lakásba.
2010. szept. 7. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!