Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy diszpláziára hajlamosabb...

Egy diszpláziára hajlamosabb kutyára mennyire veszélyes a lépcsőzés?

Figyelt kérdés
Panelben lakunk a kutyus 4 hónapos 15 kg körül van. Szóval eleinte inkább levittük de egy idő után megtanult lépcsőzni. Napi 4-5 (néha 6) alkalommal visszük le és ilyenkor lépcsőzik 1 emeletet. Ez árthat neki? Nagy testű kutyáról van szó.

2016. jún. 15. 20:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném hogy folyton lejárna ezért egy ruhaszárítóval elzártuk az utat. Azóta leszokott és csak akkor megy le amikor dolga van. (úgy kell elképzelni hogy a lakás emeleten van de a bejárati ajtó a földszinten van.
2016. jún. 15. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

A lepcsozes minden kutyanak artalmas!

Arrol nem is beszelve,hogy mi a jo budos francnak nem veszel panelbe csivavat?!

Mi a francnak neked panelbe nagytestu kutya?

Tele van a hocipom az ilyen idiotakkal.

2016. jún. 15. 22:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Az én szememben az olyan kicsi kutyák nem is kutyák. Útálom őket. Ezért lett nagytestű kutyám. Nem kioktatást kértem hanem hozzáértő vagy legalább rendes személy válaszát.
2016. jún. 16. 07:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor megegyszer leirom neked:

A kutyanak(foleg nagytestu kolyoknek) karos a lepcsozes.

2016. jún. 16. 09:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Minden kutyának káros a lépcsőzés. Fel- és le is. Az enyém 21 kg, a 2. emeleten lakunk, felveszem és cipelem minden alkalommal.
2016. jún. 16. 10:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Én us szeretnép cipelni de fáj tőle a hátam persze ez a legkissebb baj. Az enyém 35-40 kg lesz, azt hogy cipeljem? Amúgy olvastam hogy káros neki ezért le is fel is vittük nem lépcsőzött. Most hogy tudja használni folyton le-fel mászkál, ezért zártuk rl az útját.
2016. jún. 16. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Megértem, az én hátam is fáj, az orvos eltiltott az emeléstől. Egyelőre bírom, most keresek földszinti lakást és költözünk. Ezt a lehetőséget is fontold meg.
2016. jún. 18. 14:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Nemrég költöztünk ide szóval ez a lehetőség egy időre kilőve. De arra gondoltam hogy 2 év múlva elköltözöm ez 100% akkor viszem a kutyát és remélem sikerül földszinti lakást vagy legalább liftes tömbházat vagy valamit találni. Az még nem biztos hogy 2 éven belül nem költözünk de nem hiszem. Majd meglátom de ez miatt én sem szeretnék sokáig itt maradni. Köszi a választ :)
2016. jún. 18. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!