Mi lehet a kutyam baja?
Figyelt kérdés
Ma reggel tudomasom szerint ketszer hanyt, lehet tobbszor is,nem tudom. En csak ketszer lattam.. Na szoval hanyt es nem semmit sem, es nem is iszik. Ma mar beszeltem az allatorvossal, es azt mondta,hogy ma nem tud kijonni megnezni, majd holnap delutan eljon valamikor. Masik orvost meg nem tudok itt a kozelben hogy lenne. Valamit esetleg nem lehetne addig csinalni a kutyusommal, hogy egyen, amit holnap nem jon az orvos?2016. jún. 15. 12:48
1/6 A kérdező kommentje:
* nem eszik semmit sem es nem is iszik.
2016. jún. 15. 12:49
2/6 anonim válasza:
Keress orvost az Interneten és vidd el.
Komoly baj az, ha nem is esik nem is eszik.
Holnap délig szegény teljesen kiszárad, főleg ha még tovább hány.
3/6 anonim válasza:
nem is iszik, nem is eszik
1-es voltam
4/6 anonim válasza:
Hogy nem eszik, az természetes, amikor beteg a kutya. De innia kellene. Ha nem iszik és még hány is hozzá, jön a kiszáradás.
Ha nem tudod elvinni sehova, akkor csak reménykedned kell, hogy holnapig kibírja az orvos érkezéséig.
Amúgy milyen kutya, mennyi idős?
5/6 anonim válasza:
Nem kell rávenni, hogy egyen, nem véletlenül nem eszik.
Keress másik állatorvost (Interneten), nem házhoz járósat, hanem ahova el lehet vinni rendelőbe.
6/6 A kérdező kommentje:
Fajtiszta stafford a fajtaja, es 8 honapos
2016. jún. 15. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!