A kutyám mindig sír amikor hazaérek a suliból. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Màr kicsit öreg. Eddig mindig azt hittem, hogy örömében sír, hogy hazaértem, mert olyankor mindig megsimogatom, es jàtszok vele. De ma nem hagyta abba a nyüszítést amikor elkeztem simizni. Folytatta a nyavajgàst, mintha kínoznàm. Pedig nem kínoztam, hanem egyre óvatosabban simogattam. Miért csinàlhatja ezt? Lehet hogy lelki problémài vannak, mert kb két hónapja elpusztult a testvére? Miutàn ő elpusztult, nagyon depis volt. De azt hittem azóta màr megnyugodott, mert úgy viselkedett mint màskor. Mit csinàljak vele?2016. máj. 9. 14:40
1/6 anonim válasza:
Orvos megvizsgálta? Nem beteg, nincsenek fájdalmai?
2/6 A kérdező kommentje:
Nemhiszem, de sokat vakarózik, annak ellenére, hogy még sosem làttam benne se bolhàt, se kullancsot, vagy ilyesmit.
2016. máj. 9. 14:46
3/6 anonim válasza:
Sír, pozitív visszajelzést kap rá, naná hogy csinálja. Majd ha figyelmen kívül hagyod, és csak akkor foglalkozol vele, amikor lehiggadt, akkor nem lesz neki érzelmi trauma minden egyes hazaérkezés.
4/6 anonim válasza:
Az is lehet, hogy valami baja van, így jelzi feléd. Szerintem vidd el állatorvoshoz.
5/6 anonim válasza:
Az azért igen ritka, hogy egy kutyának csak hazaérkezéskor fáj valamije. Fura egy kórság lenne :)
6/6 anonim válasza:
Esetleg szeparacios szorongas? Nem biztos, hogy fizikai baja van lehet sulyos a szeparacios szorongasa es ebben az esetben is tenni kell ellene surgosen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!