Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik ilyen kutyafajta?

Létezik ilyen kutyafajta?

Figyelt kérdés
Olyan kutyát keresnék, amelyik barátságos a gyerekekhez, és nem bántja a többi háziállatot (baromfi, vagy akár tengerimalac), nem kergeti őket, nem konfliktusos, de GARANTÁLTAN távol tartja a macskát, nyestet és egyéb ragadozókat. Lehetőleg kisebb termetű legyen, ami nem eszik sokat, kosztra nem igényes, nem válogatós, és kinti tartásra alkalmas fajta. Tudtok javasolni ilyet?
2016. jún. 14. 22:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
17-es voltam, valahogy ezt akartam kihozni én is a válaszomból. A maradékot meg természetesen nem úgy értem, hogy csak és kizárólag azt kapják, de pl. a mi kutyáink is kapnak 1-1 szelet megmaradt húst, sonkát vagy ha úgy jön ki tésztát vagy rizset, emellett jó minőségű tápot esznek és semmi bajuk nincs tőle.
2016. jún. 15. 16:41
 22/23 anonim ***** válasza:
Én sem azt írtam, hogy vegyen pulit és még a lábgombája is elmúlik, és írtam is, hogy nevelni kell! De azért hamarabb betanítható és hozzászoktatható a tyúkokhoz, mint egy vadász jack russel vagy ahhoz hasonló kutyus, ami az utolsó szuszt is kinyomja belőlük.
2016. jún. 15. 16:44
 23/23 anonim ***** válasza:
19-es, nem fog kihalni ez a generáció, minden generációban vannak ilyenek is, olyanok is... Több száz éve is imádták bizonyos (többnyire gazdag) emberek az állataikat, illetve ma is rengetegen láncon tartják, éheztetik a kutyájukat. Én 16 éves vagyok, szóval gondolom az "új" generációba tartozom, de egy olyan korombeli ismerősöm sincs, aki olyan elkötelezett állatszerető lenne, mint itt, a gyakori kérdések állatok témakörében válaszoló fiatalok nagy része... Én a magam részéről szeretem az állatokat, a kutyákat különösen, de soha nem volt kérdés számomra, hogy az állat rangsorban alattam és a többi ember alatt áll. Persze ettől még én is családtagnak tekintem a kutyám, de egyben a tulajdonomnak is. Persze gondolom, most ezen megint felháborodnak, és azt kívánják, hogy "haljak ki a generációmmal együtt", de bárki bármit mond, szerintem ez a lehető legegészségesebb értelmezése az ember-állat kapcsolatnak.
2016. jún. 17. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!