Ajánljatok légyszi kisebb termetű kutyusokat, kertes
házba! Hm?
Beagle, basset hound, tacskó, foxterrier
2010. ápr. 12. 14:25
2/20 A kérdező kommentje:
Köszi, de ha kérhetném az el♫8nyeit - hátrányait is.
Szia, szerintem a tacskók nagyon jó házőrzők, éberek és időben is jeleznek, okos, intelligens kutyák. Ha hideg van, vagy be kell engedni a házba, vagy biztosítani neki egy meleg kuckót, mivel alacsony termetű, hamar felfázik.
2010. ápr. 12. 14:29
4/20 A kérdező kommentje:
Köszi, de itt a baj. A szüleim aztmonták hogy a házba nemjöhet még télen sem! Csak kint lehet! :(
hát akkor nagytestű legyen mert az összes kisebb termetűt ajálnatos a nagyon hidegben beengedni:) de végülis te tudod!Én a tacsira szavazok,nekem is az van:)vagy spániel,vagy francia bulldog:)
2010. ápr. 12. 14:33
én mindenféleképp telepről befogadott kutyát ajánlanék, mert nagyon hűségesek, jó házörzök, strapabíróbbak és mert nekik van leginkább szükségük valakire. én ugyan nem a telepről fogadtam be legutóbb (4 éve)kutyát. szó szerint az árokból szedtem ki. csurom víz volt. azóta is imádjuk, és imádják a gyerekeim is. nagyjából akkor jött a kutya, ahogy született az első gyerek.
2010. ápr. 12. 14:35
7/20 A kérdező kommentje:
Az utolsó elöttinek: Nemlehet nagytestű kutyusom! :)
Utolsónak: Köszönöm a választ. Igazából már gondolkodtam a menhelyen is. Nemtudom. Majd még meglátom!
Angol cocker spániel. Mi is kint tartjuk az udavron télen, nyáron. De ő télen sátorban alszik. November elején felállítjuk a teraszon (fedett) és ott alszik benn. A bejáratot ki tudja nyitni meg be tudja csukni. (tépőzáras) Nagyon ari! :D
2010. ápr. 12. 14:41
ha egyáltalán nem mehet be, inkább valamilyen keveréket vegyél, sokkal strapabíróbbak.. pl nekem tacsi-terrierem van, imád játszani, nagyon jó házörző, soha nem beteg, aranyos, imádja a gyerekeket(és tud is bánni velük, nem tudom van-e kisebb testvéred), könnyű tanítani és gyorsan is tanul
és persze nem is csúnya
vagy menhelyről:D
2010. ápr. 12. 14:42
10/20 A kérdező kommentje:
14:41: Hát, nekem van egy jó nagy kutyaházam, szóval inkább abban fognak aludni, nem sátorban.
14:42: Nem, nincsen testvérem. Egyke vagyok. De szoknak hozzánk járni kisgyerekek is. Hát, nemakarok senkit sem megsérteni, de nekem nemnagyon szimpik a tacskók. Neroszból, csak montom! :)
Kapcsolódó kérdések: