A Kutyahideg cimű filmben hogy hivják a husky kutyusokat?
Figyelt kérdés
Főleg a két főszereplő érdekelne, tudom, hogy a lány az Maya, de a többi?2011. szept. 14. 17:27
2/11 anonim válasza:
Max, Maya, Old Jack, Shadow, Buck, Truman, Dewey, Shorty:)
Amúgy nagyon jó film:)
15/L
3/11 A kérdező kommentje:
áá köszönöm.:D
2011. szept. 14. 17:51
4/11 anonim válasza:
Max, Maya, öreg Jack, Shadow, Buck, Truman, Dewey, Shorty
5/11 anonim válasza:
Maya, Max, Buck, Dewe, Truman, Öreg Jack, Foltos és Picúr
6/11 Attila009 válasza:
Nekem is van egy kérdésem.... miből 100% hogy nem malamut? próbálok rájönni mi a különbség a két fajta között...
9/11 anonim válasza:
A filmben mind husky kivéve egyet.
Amúgy a malamut ugyan olyan mint a husky, csak sokkal nagyobb. Ennyi különbség van közte
10/11 anonim válasza:
A malamut, ahogy az elozo is mondta, sokkal nagyobb. Eros csontozata (merthogy altalaban nagyobb terheket kell cipeljen) es nagyon hatarozott megjelenese van, a fulei a fejehez kepest nagyon kicsik. A farka pedig, hat, olyan bokretaszeru felkunkorodo.
A huskyk sokkal kecsesebbek, gyorsabbak. Nekik a fuluk is kicsit nagyobb, a farkuk pedig inkabb egyenes. Ezek altalaban kisebb sulyt szoktak cipelni.
Amugy 2 malamut es 6 husky van. A malamutokat a filmben is mondjak, ha jol emlekszem, bar mar eleg reg lattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!