Harap a kiskutyám. Hogyan lehetne róla leszoktatni?
Figyelt kérdés
Neki támad a lábunknak , tudom hogy csak játszik, de kellemetlen. A kezunket is harapja.
Ha rászólok, hogy nem , ugyanúgy csinálja, ha adok neki egy kicsi fülest akkor még morog is hozzá. Raktam ásványvizes üvegbe aprót és csorgetem ha harap , nem használ, egyszer megijedt tőle azóta rá de hederít. Egyebkent talált kiskutya, kb 6-7 hetes lehet , van benne egy kis foxi
2016. jún. 11. 08:32
11/13 anonim válasza:
Ha harap fogd össze a száját és határozott nem és nem egy két alkalom hanem lehet hetekig eltart de beváll mem mindent kiprobálni mert csak osszezavarodik
12/13 anonim válasza:
ha megharap nyomd le a fejét a tenyereddel a földre, addig amíg meg nem nyugszik. a domináns kutyát imitálod.
13/13 anonim válasza:
ütéssel, szóval nem sok mindenre mész .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!