Tudnátok nekem rövidszőrű őrző-védő kutyákat írni amik lakásban is el vannak? (barátnőmnek van egy yorki-ja)
Napi 2-szer kiadós séta,rengeteg szereted/játék stb,prémium tápok,ovi/suli stb
Mindent ami kell neki.
Bullmasztiff nagyon tetszik.
Csak lakásban tartott kutyát minimum napi 3-szor kell sétálni vinni (ebből egy kiadós).
Egyébként: dobermann tökéletes, ha van időd és kedved vele kiképzésre járni.
A lakásban is tartható őv fajták, mint a dobermann, rottweiler, német juhász, malinois nem olyan típus, amit neki eresztesz a lakásnak és majd ott el lesz, míg haza nem érsz. Speciális foglalkozást igényelnek, kő kemény fárasztást, munkát, tréningeket, rengeteg lemozgatást. És a nevelésüket sem lehet összehasonlítani egy labrador vagy egy yorki nevelésével. Többnyire nem is érdemes szabadon tartani őket.
Illetve ahhoz, hogy őv feladatokra alkalmas legyen, őv-re kell velük járni. Ez amúgy is ajánlott, hogy valóban kézben tudd tartani.
Egyébként mire kell a kutya?
Barátnőm sokszor otthon van mert otthonról dolgozik és én is 2-re 3-ra otthon vagyok.
Társnak,barátnak és minden jónak. Meg egy yorki-val nem igazán tudok szórakozni.
ŐV-re nem fogom vinni. A neveléssel nem lesz gondom.(ezt nem nagyképűségből írtam)
Le fog fáradni rendesen ,de a bullmasztiff nem foxi😂😂.
Ezzel nem értek egyet amit mondtál hogy ahhoz hogy kézben tudjam tartani ahhoz ŐV kéne. Amióta élek mindig őrző-védő kutyáink voltak és soha nem vittük őket ilyenekre de mind kezes volt.(elnézést ha megsértettelek nem volt célom😊😊)
Szerintem félreértettünk, azt hittük itt többen is, hogy őrző-védő feladatra is kell a kutya, azaz ne kezes legyen, hanem személyvédelemre képzett. Ehhez kell az ÖV.
Családi kedvencnek a bullmasztiff tökéletes lakásba. Neki a mozgásigénye sem olyan hatalmas, nem túl pörgős kutya.
Elnézést!😊😊
Köszönöm a válaszokat!😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!