Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kiskutyám egy őrült!?

A kiskutyám egy őrült!?

Figyelt kérdés

Mit tegyek? A kiskutyám minden reggel ébreszt engem,felugrik az ágyra és amint kinyitom a szememet,lefejel..de komolyan,szó szerint le szokott fejelni..

Miután haza jövök olyan sebességel rohan nekem,hogy majdnem felborít..pedig egy kis shih-tzu, méghozzá még csak 6 hónapos!

Ma is a szájával megfogta a nadrágom hátulról úgy,hogy majdnem előre buktam.. Ha sétálunk és futkározik majd visszafut hozzám mindig nekicsapódik a lábamnak..,ha látogatók jönnek őket is kb. így üdvözli! Mit csináljak? hogy szoktassam le róla?

Félek,hogy egyszer baja esik neki és akár másnak is..:S

2010. ápr. 11. 21:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

21:47-es válasza nagyon jó. Ne várd el a kutyától, hogy azonnal megértse, mit akarsz. Ha ennyire hiperaktív, pörgős kiskutya, akkor több időre van szükség, akár hetekre is, és ráadásul még csak 6 hónapos.

Igenis csináld azt a módszert, amit a válaszoló leírt, kitartóan, következetesen, minden helyzetben! Idővel rá fog jönni, hogy ezzel a viselkedéssel nem kap figyelmet.

2010. ápr. 12. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!