Ivartalanított kutyát lehet kiállításra vinni?
Figyelt kérdés
Az egyik gond hogy ivartalanításkor (nőstény) lenyírják a szőrét ezzel tönkre vágva azt. Másik hogy kiállítási kutyák ivartalaníva vannak?
Csak hozzáértőktől kérek válaszokat (a kutya még nincs ivartalanítva) Előre is köszi. (Ha az ivartalanított kutyák nem vehetnek részt kiállításon akkor nem lesz ivartalanítva mondhattok bármit, ezért mondom hogy hozzá értők írjonak)
2016. jún. 4. 08:49
11/15 anonim válasza:
A kiállításhoz törzskönyv kell.:) Plusz ne legyen a kutya foghibás (p1, p2), a kanoknál a herék megléte kötelező, ezekért kizárás jár.
Kennel név, szűrések nem szükségesek.
Szűrés csak a tenyészszemléhez kell, kennel név pedig ha kölyköket szeretnél, mivel csak így adnak törzskönyvet.
12/15 A kérdező kommentje:
Értem. Tk van, szerintem alap, annyira buta nem vagyok hogy keverékkel neveznék.. :D De ez a kérdés. Honnen tudhatom hogy megfelel-e? Kiállításra viszem és majd ott kiderül vagy mi? Ezt nem értem.
2016. jún. 4. 12:52
13/15 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha megkérdezed a tenyésztőjét. Egyébként meg igen, a kiállításon mondják meg, hogy mennyire típusos a kutyád. És ott derül ki, hogy egyáltalán alkalmas-e kiállítási kutyának. Vannak olyan kutyák, akik egyébként szuper jól néznek ki, de utálják a kiállításokat, akkor nem is érdemes erőltetni. (Nem mennek a ringben, félnek, lent a farkuk stb...)
14/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tudnék kérdezni. Más országból hoztam a kutyát. Segíteni úgysem tud szerintem. Amúgy köszi a segítséget. De ha én csak versenyre viszem az azt jelenti hogy a kutyám nem tenyészállat szóval ivartalanítani kell. Ahh...fenébe vele túl macerás :'D Amúgy sem gondoltam nagyon komoly versenyzésre meg stb. szóval maradok a hobby kiállításnál vagy mi, esetleg az Agility-t is megpróbáljuk. Csak azért gondoltam hogy akkor lenne valami elfoglaltságunk. Szerintem ivartalanítva lesz. Azért köszi :)
2016. jún. 4. 13:13
15/15 anonim válasza:
Egyet mondj meg: Miért akarod kiállítani? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!