Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Olyan igazságtalan az élet,...

Olyan igazságtalan az élet, miért?

Figyelt kérdés
Sétáltam ma a városban,és egy ocsmány 40év körüli nő ordibált a dalmatájával,és rá is ütött a fejére :( Sajnos még messze voltam mikor ez történt,pedig tuti beszólok neki. A csaj bement egy boltba,a kutyát kikötötte addig. Szegény olyan szomorú volt,de én kedvesen beszéltem hozzà,és megis simogattam a fejét,nagyon örült nekem,nyalta a kezemet is. Miért lehet az ilyen érzéketlen gyökér embereknek kutyájuk?:( Nekem még sajnos nem lehet.. De bezzeg a sok féregnek igen.. 21/l
2016. jún. 3. 12:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem idegenek tulajdonát baromira nem kellene tapogatni. Meg lehet hogy legközelebb nem megnyalni fog, hanem leharapni a kezed aztán még a gazda lesz a hibás, mert te azt hiszed hogy mindne kutya cuki. Egy idegen gyerekhez is odamész és elkezded fogdosni??

Különben meg fogalmad sincs milyen körülmények között kiabált rá. Ha mondjuk a kutyám ki akar ugrani az útra, akkor inkább adok neki egy pofont mint hogy elcsapja a kamion. Foglalkozz a saját életeddel.

2016. jún. 3. 12:57
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Én a múltkor a buszról láttam a következőt:

molett kisfiú kölyökkutyát "sétáltat", jön mögötte pórázon. Megáll megszaglászni egy botot, a gyerek meg akkorát rántott a pórázon emiatt, hogy a kutya elesett és szabályosan odacsúszott hozzá. Felállt, mentek tovább, de én ha le tudtam volna szállni a buszról, biztos hogy a kissrácot is megcibáltam volna a nyakánál fogva...

2016. jún. 3. 13:02
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, speciel ilyet én már többet is láttam, sajnos, a 8-9 éves kisgyerek megkapja a kutyát, leviszi sétáltatni, aztán szegényt még ürítés közben is elrángatja. Az egyik ilyen kiskölyökre rá is szóltam, hogy legalább akkor ne rángassa. Nem tetszett a gyereknek, de mikor legközelebb találkoztunk, már nem rángatta, (legalábbis, amíg láttam).

Nem tudom, az ilyen gyerekek szülei nem gondolják át ezt a kutyatémát, mielőtt megveszik a kutyát?

2016. jún. 3. 13:32
 14/29 anonim ***** válasza:
63%

"millió ès egy állat szenved a világon"

Sőt, millió és egy EMBER szenved a világon, pl. naponta 10000 egészséges gyerek hal éhen, de a Disney rajzfilmeken felcseperedett hercegnőnek az a legnagyobb probléma, hogy egy kutya kapott egy taslit. Erre mondja az amerikai, hogy "white girl problems".

2016. jún. 3. 14:01
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
A kamionos pl tökéletes volt . Nem biztos ,hogy azért nyüszitett mert fáj neki .. nálunk pl az egyik kutyánk ( még kicsi és nevelésre szorul) sosem volt bántva .. de ha hangosan rászolok és elkezdek mutogatni amiért bepisilt már nyüszit mint akit ölni visznek . Szerintem te vagy ehez tul érzékeny ... és amig nem lehet kutyád nem is fogod ezt teljesen megérteni .
2016. jún. 3. 14:04
 16/29 A kérdező kommentje:
Mi sok erzeketlen taho van itt,tisztelet annak aki normalisan valaszolt :D Idegen gyereket nem simogatok,nem is fogok,a kutyakat jobban szeretem,es nem nem simogatok meg minden kutyat,de ot nagyon megsajnaltam. Bocsi hogy van lelkem. :D Marhak. ;)
2016. jún. 3. 14:04
 17/29 A kérdező kommentje:
14es te meg inkabb fogd be a pofad :D nem is ismersz,ense teged,bar inkabb halat adok az Istennek ezert.
2016. jún. 3. 14:07
 18/29 anonim ***** válasza:
86%
A tahó, alpári stílusodból ítélve tényleg nagyon "érzékeny lelkű" lehetsz. :D
2016. jún. 3. 14:09
 19/29 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy nem nevelési célzatból kapott egy pofont a kutya???

És gazda nélküli kutyát NEM SIMOGATUNK!!!!!! Bunkóság, ostobaság!!! Majd ha leharapja a kezed, ne a gazdit hibáztasd :P

2016. jún. 3. 14:59
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kutyám bepróbálkozik, nem figyel, bármilyen szemtelenséget is csinál, azonnal kap érte egy pofont, egy tockost vagy ennél erősebb büntetést. Mert csak akkor lehet együtt élni egy városi közegben a kutyával, pláne egy ösztönösebb kutyával, ha vannak szabályok! A nógatás, győzködés kevés, ezek kutyák, ösztönös állatok, hiába magyarázol a fülébe, nem fog rá hallgatni! És ez független attól, hogy te hiszel-e a pofonban vagy sem. Így, mivel mi nem láttuk, hogy mi történt, te pedig jól láthatóan nem értesz a kutyákhoz, neveléshez, képzésükhöz, így ennyiből nem lehet azt mondani, hogy szemét volt a gazda!

A másik része, ha az én kutyáimhoz mennél oda, hogy simogasd őket, míg ki vannak kötve vagy helyben maradásban vannak, képen törölnélek és elküldenélek a fenébe! Egyedül lévő kutyához nem megyünk oda, nem fogdossuk és nem etetjük! Ennél nagyobb bunkóság a világon sincs! Arról nem is szólva, hogy ha a kutya megharap téged, vagy megijed tőled, kibújik a nyakörvből és elmenekül, az mind a gazda felelőssége lesz!

2016. jún. 3. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!