Kutyámnak allergiája van. Mi lehet a legjobb módszer arra hogy elmulasszuk neki?
Állatorvos azt mondta kenegessűk, de nem hat mivel attól még vakarja s állandóan hullik a szőre azon a részen főleg
Na meg most be is köszöntött a jó idő
Másik orvos, aki kideríti, milyen allergiáról van szó. Onnantól majd a kezelését is megmondja.
Egyébként melyik részen vakaródzik?
Mondtam én anyámnak,hogy vigyük át oda a kutyát ahova a cicákat is szoktuk csak hát. Évek oda hozzá visszük/vittük az összes kutyánkat ami volt azt erősködik h macera meg minden.. Nem is értem
Am a hátán föleg a hát hátsó részén amit elér meg a hátsólábát is szokta nagyon ritkan harapdálni.. Most ahogy néztem nem vettem észre bolhát szval az most kizárható
Szia!
Ha nem bolha, akkor valószínűleg allergia. Egy allergiavizsgálat nagyon költséges (60.000 körül) és nem is ad 100%-os eredményt. Mit eszik?
Elhiszem, hogy "macera", de ha nem akarjátok elnézni ahogy szétrágja magát a kutya és szenved akkor bizony el kell vinni másik dokihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!