Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vettem egy 7 hetes labradort....

Vettem egy 7 hetes labradort. Normális az, hogy a hasa aránytalanul nagy, a testéhez képest?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 20:25
 1/10 anonim válasza:
49%
Hát ne Aggódj . mert nekem meg ugyanez volt a kisviszlámmal , csak ő 6 hetes volt . és azért mert nem tudtuk , hogy pontosan mennyi kaját kell adni neki. lehet hogy keveset , sokat . de a hasa ilyenkor megnő ;
2010. ápr. 10. 20:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

lehet egészségügyi oka, vidd el állatorvoshoz. Nem biztos hogy komoly dologról van szó, embereknél is van hogy bizonyos ételek felfújnak minket. Van széklete a kutyusnak?Ha nem tud üríteni attól is megdagadhat a hasa.

De azért azt vedd figyelembe hogy egy kiskutyának nem olyan a testfelépítése mint egy felnőttnek.Normális ha egy kicsit pocakos vagy ne lehet egyszerűen csak kövér egy kicsit? De ha aránytalanul nagynak találod a hasát akkor irány a doki.

2010. ápr. 10. 20:29
 3/10 anonim válasza:
100%

El kellene vinni állatorvoshoz. Lehet gilisztás:S

Az én kutyámmal is ez volt...:S:(

2010. ápr. 10. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
férges lehet
2010. ápr. 10. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:
hát szerintem nem normális. a kutyusoknak akkor szokott nagyobb lenni a pocijuk, illetve akkor szoktak ugymond felpuffadni amikor valamifajta férge van.
2010. ápr. 10. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
férgük*
2010. ápr. 10. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:
minden kiskutyának nagy a pocakja. és a szájuk is érdekes "szagú". nem feltétlen férges. főleg, ha pont előtte lett féreghajtva...
2010. ápr. 10. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Nehéz látatlanban megmondani! A kölyök állatkáknak is ugyanúgy mint a kisbabáknak, amikor teleeszik magukat óriási pocijuk tud lenni. :) Nálunk egy időben öt "labdát nyelt" kisvizsla rohangált az udvarban. :)

7 hetesen elég picurka, az is lehet, hogy nem tudja még, mennyi az elég, és jól teleette magát. Persze a biztos az, ha megmutatod egy állatorvosnak.

2010. ápr. 10. 20:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Ma vettem, Friskies Junior-t ettek eddig(ilyen ropogós kis golyókat)én is azt adtam neki délután.De azóta kb. 3-szor volt széklete.És eddig (7 hetes) 3-szor lettek féregtelenítve.
2010. ápr. 10. 20:52
 10/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak egyszerűen sok kaját adtál neki. nálunk is volt hogy én adtam a kutyának ebédet elmentem dolgozni a párom jött haza a munkából és úgy gondolta még nem ebédelt a kutya és kapott még egy ebédet. szegény kutya majdnem gurult.
2010. ápr. 11. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!