Ha veszek egy huskyt kék szemmel ( mind a 2 szeme kék) akkor van esélye hogy csak az 1ik barnul ki?
Figyelt kérdés
szeretnék egy huskyt. tulajdonságok szerint választottam ezt a fajtát. de megszeretném tudakolni hogy ha veszek kék szemü kölyköt hogy van-e esélye annak hogy kibarnul a szeme vagy meg-e lehet ezt előzni. nem szeretnék felemás szemszinü kutyust mert szlovákiában kutyakiállításon nem minidg fogadják el. pl: ha van egy nagyon csunya husky de az enyém szép viszont két szinü a szeme akkor is a csunyábbat válasszák szoval még ez is fontos lenne.2010. ápr. 10. 14:36
11/13 anonim válasza:
Az én huskyim már öregek,már seniorok.Régen jártam kiállitásra velük és voltak almok is.A husky ahogy születik olyan szemszinnel marad!NEM BARNUL BE HA KÉKEN SZÜLETIK!!!!a felemás egyedek felemásan születnek.Ha neked kék szemű és bepároztatod egy barna szeművel akkor se biztos,hogy lesz az alomba felemás.Deha 2 kék szemüt pároztatsz akkor is előfordulhat felemás.Ha megkeresel egy eladót és megnézed a kicsit már látnod kell milyen szinű a szeme.Kiállitási véleményem:mindegy milyen a kutyád,az viszi a kupát aki protekciós!!!!!!!!Volt husky aki minden kiállitást megnyert.Mert a drága gazdi dugott a birákkal....na erről ennyit....
12/13 anonim válasza:
Bár nem én kérdeztem, de köszönöm a választ mert engem is érdekelt!
13/13 anonim válasza:
Hát én ilyen hülye kérdést még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!