Mi baja lehet? (nyitott szemmel álmodott, és futott a kutyám, és nem akart felébredni)
Figyelt kérdés
Este történt az, hogy a kutyám hirtelen elkezdett szaladni álmában, ébresztgettem, ki is nyította a szemét, de nem tünt úgy mintha magánál lenne. Továbbra is futott, és harapdálta fekve a "semmit", mintha álmában megtámadt volna valakit. Aztán elkezdtem simogatni, és nyugis hangon beszélni hozzá, és pár perc múlva magához tért. Sok kutyám volt már, de ennyire durván még sose láttam álmodni egyiket sem. Aztán levittem sétálni az utcára, és ott is kábán járkált, de a kedve nem volt rossz, mert hozott botot h dobáljam neki, stb... Fura. Remélem nincs komoly baj. Azon filózok h olyasmi lehet ez mint az alvás paralízis fordítottja. (nem tudom ennek mi az orvosi meghatározása)2011. jún. 12. 06:45
1/4 anonim válasza:
A kutyád alvajáró. És nem szabad felkölteni!
Olvasd el Cesar Millan könyvét: A CSODÁLATOS KUTYADOKI
és abban le van írva az agresszió. Mert a kutyád kezd agresszív lenni! Etetésnél vigyázz!!!!!!!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
már 14 éves a kutya, és általában mindig fut álmában, most volt először hogy nem bírtam felébreszteni. Fiatalabb korában voltak veszélyesebb időszakai, de rám sose támadt, vagy hasonlók. Szóval ezt az agresszív dolgot kizárnám. :)
2011. jún. 12. 10:25
3/4 anonim válasza:
Ne is próbáld felébreszteni, ez előfordul a kutyáknál, majd felébred magától. Ne ess pánikban, semmi egetverően durva nem fog vele történni, miközben álmodik, bármennyire is ijesztő számunkra :)
4/4 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy nem alvajáró, hanem epilepsziás....
2011. szept. 11. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!