Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi erről a véleményetek?

Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
2 hete történt: reggel felhívott anyám hogy menjek oda gyorsan mert valami baj van a csappal. és az egész ház úszik a vízben stb... mivel nem tudtam meddig leszek ott ezért megkérdeztem a szomszédot hogy nem tudna e vigyázni rá. Amúgy van neki egy szuka kutyája akivel az én kutyim nagyon jóban van. Szóval ő azt mondta nagyon szívesen mert a kutyájának legalább lesz egy jó játszótársa. Megkérdeztem hogy tüzel e (biztonság kedvéért), azt mondta nem és hogy ivartalanítva van. Elmentem, nap végén haza jöttem. A kutyám jól érezte magát stb... Ma reggel meg jön át a szomszéd hogy a szukája vemhes. De ő nem akar kölyköket és hogy én fizessem ki a vetélést. Jogos ez? Nekem erre most nincs +pénzem.
2010. ápr. 10. 11:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség!

1. Honnan tudná, hogy vemhes?

2. Csak pénzt akar...

2010. ápr. 10. 12:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdeztem hogy tüzel e (biztonság kedvéért), azt mondta nem és hogy ivartalanítva van.

ha ivartalanított hogy lenne vemhes?

szerintem is csak pénzt akar!

2010. ápr. 10. 12:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Már h lenne jogos.

Ha ivartalanítva van, h lehet vemhes???

Jesszusom! Plusz, már aznap mondta volna nem, h pároztak a kutyák, hisz ő is ott volt.

Ráadásul, ha hazudott és nincs is ivartalanítva, akkor sem tüzelt, rákérdeztél!

Ha 2 dologban is hazudott, akkor vessen magára!

csak szegény kutyusokat sajnálom.

2010. ápr. 10. 12:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos! Ő vállalta, hogy vigyáz rá és ivartalanítva van, akkor emiatt is vállalja a felelősséget.
2010. ápr. 10. 12:09
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

lehet, hogy nincs igaza és nem a te kutyád a "bűnös" de a jószomszédi viszony megtartása miatt valami kompromisszumot kellene kötni.

Lehet, hogy még szükség lesz arra, hogy segítsen. Te csak apasági vizsgálattal tudnád bebizonyítani, hogy nem a te kutyád gyerekei (ha egyáltalán van ilyen kutyáknál), de az legalább annyi lenne, mint a műtét.

Amúgy nem a vetélést kell fizetned, hanem ivartalanítást.

Amit vemhes állatokon is elvégeznek, bizonyos stádiumban.

Nézz körbe hol van ivartalanítási akció és vagy felesbe fizessétek vagy kérd, hogy hadd fizessed három részletbe.

Mondom még, ha igazad is van jobb nem ellenségeskedni.

Ez az én véleményem

2010. ápr. 10. 12:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

ja bocs figyelmetlen voltam.Előző vagyok Azt, hogy ivartalanítva van-e ki lehet deríteni.

Ha igen akkor meg nem értem mit akar.

Furcsa egy história

2010. ápr. 10. 12:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit tesz ,feljelent=?Ki fog ezzel foglalkozni?Ö a hibàs.Ennyi
2010. ápr. 10. 12:18
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem...Lehet szomszéd de azért én megmondanám neki,hogy azt mondta ivartalanitva van a kutyus plusz még nem is tüzel...akkor miről beszélünk?

És amugyis honnan tudja meg még aznap hogy vemhes a kutyája? Én szét oltanám,ha nem ért a szép szóból...Álljon már meg a menet...Vagy ilyen hülye??

2010. ápr. 10. 12:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: 2 hete történt...

Emígy meg ha mondta, hogy ivartalanítva van, akkor már hogy lenne vemhes? Ha meg hazudott, akkor vessen magára.

2010. ápr. 10. 12:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg én még azt nem értem, ha nem írtatok papírt arról, hogy ott volt nála a kutyád, milyen alapon követel? És hogyan bizonyítja be, hogy ott volt nála? Ne foglalkozz vele. Különben is, ha ő vádol, neki kell bizonyítania. Mivel nem foglaltatok semmit szerződésbe, így jogilag nincs alapja bármit is követelni tőled. Ha ilyen szemét, akkor én a helyedben magasról tennék rá, jó szomszédi viszonyról jelen esetben pedig ezek szerint nem is beszélhetünk.
2010. ápr. 10. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!