Mit csináljak h leszokjon erről? Hogyan lehetne fel hizlalni?
3 hónapos kutyám habzsol, nem rágja meg hanem bekapja és lenyeli... Mit csináljak h leszokjon erről??? Meg szegény 4 napja dobták be hozzánk és nagyon vékony, hogyan lehetne fel hizlalni??? Mert, én száraz tápot adok neki minden nap, meg persze áztatott tápot.
Köszi előre is a válaszokat!
Habzsolással nekem is problémám van.
Nekem ezt tanácsolták, olvasd el :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2320996-van-v..
A száraz táp áztatva alapból teljesen jó neki, csak a minőség nem mindegy. (pl. pedigree, chappi és társai csak átszaladnak a kutyán, normális tápérték nélkül.)
Milyen tápot adsz neki?
Én táp párti vagyok.
A gyártók pontosan tudják, hogy miből milyen arányban van szüksége a kutyának. Azt, hogy mit kell neki adni, itt is meg tudjuk/tudják mondani, azonban a mennyiség nagyon nem mindegy... Maradékkal azért nem nagyon szokták ajánlani az etetést, mert az emberi kaja, fűszeres, a kutyáknak nem erre rendezkedett be az emésztőrendszere.
Akik főznek a kutyájukra, ők külön főznek rájuk...
Mit saccoltok amúgy, mekkora termetű lesz a kutyus?
Érdemes lenne legalább egy közép kategóriás tápra váltani, ill. árban nem tudom mennyit tudnátok szánni a kutyus napi etetésére?
"Mit saccoltok amúgy, mekkora termetű lesz a kutyus?"
Hát nagy lesz szerintünk.
"Érdemes lenne legalább egy közép kategóriás tápra váltani, ill. árban nem tudom mennyit tudnátok szánni a kutyus napi etetésére?"
Hát azt mi se tudjuk még.
Habzsolás ellen nagyon praktikus az ilyen etetőtál:
Nagyon gyenge minőségű a táp amit kap a kutya, jobbra kellene váltani, mellette pedig kellene kapnia farhátat, csirke vagy libanyakat stb. Így megerősödik. Azonban csak fokozatosan "hizlaljátok" nehogy baja legyen!
Az az egy biztos, hogy mindenképp vigyétel el állatorvoshoz, szüksége van oltásokra is stb. (titeket is megbüntethetnek, ha nincs oltási könyve és nem tudjátok bizonyítani, hogy a veszettségit megkapta), egyéb oltások is vannak, amiket nagyon ajánlott beadatni.
Táp kapcsán én a Happy Dogot ajánlom. Nagyon jó táp.
Ha van még kérdésed esetleg, írj nyugodtan privit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!