A kutyám amikor egyedül marad a lakásban mindig széttépi a ruháimat. Mit tehetnék, hogy leszokjon rola? Már egy éve is elmult. Rengeteg kárt tesz nekem és az istennek sem tudom rola leszoktatni.
Anyukád nem mondta, hogy pakold el a ruháidat magad után? :) Bocs, ez vicc volt (de tényleg, miért van elöl?)
A kutyádnak vannak játékai? Van olyan dolog, amit rágcsálhat, ha unatkozik? Tudom ajánlani a kong nevű kutyajátékot, ami nagyon tartós, ráadásul leköti a kutya figyelmét hosszú időre.
Ők ingyen kiszállítják, ha rendelsz:)
Az én kutyámnak ilyen is van:
A recékbe kenek egy kis májkrémet, egy kis sajtkrémet, és órákig elszórakozik vele. A fogai tisztulnak, és 3 év alatt sem bírta szétrágni.
De sokféle kong van, vannak textilek is, amiket aztán rángathat.
Unatkozik!
(ezért nem kéne lakásban kutyát tartani...)
Minél rövidebb időre hagyd egyedül. Vagy adj neki sok játékot. Vagy szerezz be mellé egy másik kutyát, akkor már nem fog unatkozni.
"foglalkozok vele itthon is"
de mennyit? Napi 10 perc nem elég, sőt 1-2 óra sem! Egy lakásba bezárt kutya folyamatos figyelmet igényel. Amit nyilván nem kap meg.
A jelzőt köszönöm, nem értem, miért kaptam, félinformációt adott a kérdező, az még nem garancia semmire. Különben is nyilvánvaló, hogy ha unatkozik a kutya, akkor nem foglalkozik vele eleget a gazda. Elég régóta van kutyám, hogy ezt tudjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!