én is így hoztam haza az egyik kutyámat, valaki otthagyta kölyökként a Délinél...
A mávosok reggel 8-kor találták meg egy vagonban...
én du. 2-kor mentem az állomásra, és a peron végéről egyenesen felém jött Pocak.
Kiderült, hogy a gazdája nem jelentkezik, senki nem akarja elvinni stb, hát én magammal vittem...
Tündéri kutya, gyönyörű, imádja az agilityt, és halálosan utálja a vizet, de ha beúszom a tóba, nyüszítve úszik utánam...:D
Sajnos ilyen a magyarok többsége...:(
(most ráadásul azért jelentettek fel a szomszédok, mert 2 helyett 4 kutyát tartok. - másba nem tudtak belekötni, ugyanis finoman szólva sokat foglalkozom velük, és a környezetet sem zavarják, no mindegy, a tárgyaláson persze mi nyertük a "pert"...)
Sokat gondolkodom rajta, hogy egy normálisabb országban folytassam az életemet, de sajnos túl sok minden köt ehhez az országhoz, és át azért csak itthon vagyok otthon...:(
Jöhetne már egy kis változás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!