A kutyámból a bolha rá mehet az emberre is?
Találtam a fiamon 4 csípést,láttam is bolhát(azt nem rajta).
De egyik kutyámba sincsen bolha.Jó alaposan átnéztem őket.És nincs semmi.
A szomszédba vannak macskák és a kislány az anyjával színte minden nap nálunk vannak.Elképzelhető,hogy ők hozták át őket a macskákból??
Nem hinném, hogy a macskából ment volna a fiadra, mert a macska magasabb testhőmérséklete miatt nem szívesen költöznek el belőlük a bolhák.
Viccesen hangzik, de így van.
Kutyabolha nem megy át az emberbe, de úgy tudom a macskáé igen.
A kutyusokra tegyél valamilyen spot-ont, hogy nyugodt legyél. Nem lehet, hogy a gyereket szúnyog csípte meg? Én egyik nap már ütöttem le egyet a szobában. Idén korán támadnak.
22:51 Ezzel azt akarod mondani,hogy bolhásak vagyunk???
Nem hiszem,hogy szúnyog volt.Épp miután ki írtam a kérdést,láttam magamról elugrani egy bolhát.Akkor szerintem az bolha csípés.
Fasza.Megpróbálok össze gyűjteni a kutyáknak olyan bolha irtóra.
jaj hogyne mehetne át kutyabolha emberbe/re!!!
én allergiás is vagyok a bolhacsípésre:S még 1 hónap múlva is látszik a helye, bedagad, begyullad:(
régen a szomszédunk kutyájáról jött át bolha, el is szaporodott, akkor tudtuk meg.
mikor a mostani kutyusomat először hazahoztuk, rá pár hétre lett is csípésem. fel is merült bennem, hogy atya ég..csak tán nem bolha, de mondom biztos nem.
aztán az orvos mondta, h bizony tele van bolhával a kiskutyám, alomból sokszor viszik magukkal és elmondta h mik a jelei.
szerencsére spot onnal gyorsan kiirtottuk, és engem sem csíptek meg azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!