A kutyámból átmászott rám a bolha, és nem tud megdögleni?
Észre vettem, hogy mikor simogattam a kutyám egy bolha megcsípte a karom,. Össze akartam nyomni a körmömmel, de elugrott. Ekkor bementem gyorsan, megzuhanyoztam hajat mostam, ruhát váltottam. Majd 10 perc után azt éreztem, hogy csípi a hátam. Ekkor megint megzuhanyoztam gyorsan, majd megint váltottam ruhát, és megint hajmosás. 30 perc után megint ezt éreztem, ekkor megfürödtem jó forró vízbe, és utána megint lezuhanyoztam., És hajmosás, és ruha váltás. És még mindig azt érzem, hogy csípne egy bnolha a hátamat.
Most csak képzelgek, és ezért, vagy van olyan bolha, ami 3x fürdés után is életben marad?
Kutya megfürdet Neostomosanos vízben. Kutyára bolha elleni szer.
Kutya tartózkodási helyét befújni, lelocsolni Neostomosanos vízzel. Akkor nem ugrál rád egy bolha sem. Amúgy, csak fantom érzésed lehetett ennyi átöltözés, stb után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!