Moszkvai őrkutya evés közben a gazdájára morog?
@8 Nem nevelési elvekrol van szo, hanem viselkedés értelmezésérol. Van aki annyira hisztis a "falka rangsorra" hogy szinte fél minden negativ megnyilvanulastol, van aki ugy gondolja hogy ez benne van a pakliban. Mikor a 10 éves moszkvaim vicsorog mikozben a szorét tépem a kefével, ezzel szerintem csak annyit mond hogy utalja ezt az egészet és hagyjam mar abba. Meg van az a vicsorgas ami megelozte azt amikor foldre vitte az elozo élettarsam, aki nem szerette hogy koltozom.
@9 El tudom venni tole a kajajat, csontjat. Ezért szoktattam ahhoz hogy ne védje be oket, hanem hozzarakok jutalomfalatot. Ha erobol csinaltam volna, ez addig jol mukodott volna mig fejben tartja hogy erosebb vagyok. Ami nem igaz. Es erre egyszer rajon. Vagy remélni kell hogy nem.
Egy biztonsagosabb modszert ajanlottam a kérdezonek.
@10 Te jo ég, rad tamad a kutyad ha foldon vagy?! Mit csinaltal szerencsétlennel? Az enyémet a haloszobabol is ki kellett tenni mert nem viselte el azokat a poziciokat ahol alul voltam, és kedvesen de hatarozottan kozbelépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!