Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Moszkvai őrkutya evés közben...

Moszkvai őrkutya evés közben a gazdájára morog?

Figyelt kérdés
3 hónapos kan moszkvai őrkutya.Most kapott először csontot el is kezdte nagy boldogan rágni viszont mikor közelebb mentünk hozzá elég durván ránk morgott és ugatott a végére már teljesen a kutya mellett álltam akkor úgy nem morgott de mikor meg simogattam ugyanúgy rám morgott.Mikor tápot kap le ültetjük és csak akkor mehet oda enni ha meg engedjük neki ez nagyjából már megy is és a tápba miközben eszik bele is szoktunk nyúlni és bele turkálni a tápba akkor nem morog meg semmi meg se mukkan.Ja és a csontot is csak akkor vehette el amikor meg engedtük.Erről hogy lehet leszoktatni és a tudtára adni amíg még kicsi hogy ha a gazdáira morog/ ugat az elfogadhatatlan? Valakinek valami jó tanácsa ötlete vagy ha tapasztalat még jobb. Előre is köszi!

2016. máj. 14. 13:54
1 2
 11/12 alice_L ***** válasza:

@8 Nem nevelési elvekrol van szo, hanem viselkedés értelmezésérol. Van aki annyira hisztis a "falka rangsorra" hogy szinte fél minden negativ megnyilvanulastol, van aki ugy gondolja hogy ez benne van a pakliban. Mikor a 10 éves moszkvaim vicsorog mikozben a szorét tépem a kefével, ezzel szerintem csak annyit mond hogy utalja ezt az egészet és hagyjam mar abba. Meg van az a vicsorgas ami megelozte azt amikor foldre vitte az elozo élettarsam, aki nem szerette hogy koltozom.

@9 El tudom venni tole a kajajat, csontjat. Ezért szoktattam ahhoz hogy ne védje be oket, hanem hozzarakok jutalomfalatot. Ha erobol csinaltam volna, ez addig jol mukodott volna mig fejben tartja hogy erosebb vagyok. Ami nem igaz. Es erre egyszer rajon. Vagy remélni kell hogy nem.

Egy biztonsagosabb modszert ajanlottam a kérdezonek.

@10 Te jo ég, rad tamad a kutyad ha foldon vagy?! Mit csinaltal szerencsétlennel? Az enyémet a haloszobabol is ki kellett tenni mert nem viselte el azokat a poziciokat ahol alul voltam, és kedvesen de hatarozottan kozbelépett.

2016. aug. 12. 13:39
 12/12 anonim ***** válasza:
53%
A szomszéd kutyaja ment ra az elesett gazdira... Ezt megelozve "gyakorlatozunk". Az enyem ramfekszik, es nyalogatja az arcom :)- ill. Nyalogatna, mert nem hagyom.
2016. aug. 14. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!