Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tart mindegyik cigány...

Miért tart mindegyik cigány legalább egy kutyát?

Figyelt kérdés
Náluk biztos nagyobb lehet a bűnözés, meg azért van náluk olyan büdös lehet mert telikulázzák az udvart. Komolyan, ez nem rasszizmus csak megfigyelés. Az egyik osztálytársam (említésre méltó hogy cigány, rendes cigány) a kutyája az iskoláig követte, és a portásnak kellett elzavarnia egy bottal, később egy kővel. Azért gondoljunk már bele, nemcsak hogy kicsit nevetséges hanem ciki. Nem az hogy annyira szereti hanem hogy ki tudott szökni az a kutya egyáltalán!

2016. máj. 13. 16:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6%
én úgy hallottam, nagyapámtól ez azért van mert ők nem wc csinálják és a kutya feleszi utánuk az "eredményt" meg nem használnak wc papírt a kutyus meg kitisztítja a kényes területeket.
2016. máj. 13. 17:07
 12/18 A kérdező kommentje:
Neked értelmetlen lehet. Nem osztottál még meg személyes tapasztalatokat. Én már leléptem, még lehet hogy megnézegetem mit írtatok de dolgom van most. A legközelebbire.
2016. máj. 13. 17:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Te, a szomszédom vonattal járt dolgozni, nem volt cigány, aztán a kutty mindennap kikísérte az állomásra. Utána szépen hazabattyogott.
2016. máj. 13. 17:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Velem szemben cigányok élnek, nagyjából öt család egy udvaron. Rendes cigányok, nincs baj velük. A férfiak dolgoznak, az asszonyaik nem, és tény, hogy számomra elképzelhetetlen körülmények között élnek, miközben jóval nagyobb a jövedelmük, mint nekem.

De ez nem az én dolgom, mégha néha elmélázok is rajta. Kutyája-macskája mindeniknek van. És rendesen ellátják őket.

Néhány éve még kiengedték őket az utcára éjszaka, és rohangáltak a biciklisek után, de amióta jó eséllyel befoghatja őket a sintér, már zárják a kaput.

2016. máj. 13. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Nem lehet érteni amit összezagyválsz, annyira értelmetlenül írsz!
2016. máj. 13. 17:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 16:42

Milyen csoport lehet az az FB-n, ahol ilyen nagytudású emberek tagok lehetnek?

2016. máj. 13. 18:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát én nem is tudom, de felteszem ha nem akarsz nem is ismernél minket, főleg hogy aluliskolázott gyökér lehetsz. Nos ez mind csak akarat kérdése. Egyébként meg több városban is jelen vagyunk, én személy szerint a világegyesületnek vagyok a szószólója bár én azt meghagyom hogy valamivel fentebb lakok Siharkeresztestől, jelenleg közel a román határhoz. Szóval most hogy az anyám Veszprémbe szokott feljárni dolgozni ezek szerint gyakran megfordulok én is ott, főleg ha helyette megyek fel elintézni valamit (szóval bárki bármivel vádol, taknyosok nem szoktak az esetleg beteg anyjuk helyett legalább úgy 290 kilométert megtenni hogy legyen mit enni) én ehhez úgy állok hozzá hogy minden nap mindent megcsinálok, bár közelebb ki van ürülve magyarország munkaügyileg. Tessék engem vádolgatni, de ha csak felnőtt vállalhat munkát ebben az esetben éhen is dögölhet. Ez arra volt válasz ha nem fogalmaztál szarkasztikusan.
2016. máj. 13. 20:15
 18/18 anonim ***** válasza:

😰

a kérdező ahoz képest,hogy milyen iskolázott(parlamentbe kellene ülnie már)

ahoz képest feltett egy olyan 0 kérdést,hogy ha nem.olvasom el se hiszem!!!

nálunk a környéken csak magyarok laknak,de mind kint tartja a kutyáját az utcán!

van egy csau csau mix,rendszeresen megkerget mindenkit,de mivel can gazdája nem viszi el a sintér!

a gazdája egy középkorú MAGYAR autószerelő és hiába szólunk neki...

ennyit erről a "cigány hogy tartja a kutyáját"

2016. máj. 14. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!