Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a baja a kutyámnak?...

Mi lehet a baja a kutyámnak? Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Van egy 8 éves magyar vizsla skótjuhász keverékem.Körülbelül 1 hete úgy tűnik hogy nagyon beteg.4 napja szinte nem eszik semmit, a szeméből barna váladék folyik ami felhalmozódik a szeménél és az elején véres volt a vizelete de az mostmár nem annyira.Szerintetek mi baja lehet?Orvoshoz nem tudjuk vinni mert a közelben egy állatorvos sincs.Segítsetek ha tudtok.lécci
2010. ápr. 8. 18:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%
Hát pedig orvoshoz kell vinni.. Itt senki sem agyhullámokkal gyógyító állatterapeuta..
2010. ápr. 8. 18:44
 2/18 anonim ***** válasza:

4 napja nem eszik, és nem tudjátok orvoshoz vinni? Nincs a közelben? Akkor ki kell hívni.

Egyébként nézd meg nincsen-e benne kullancs, a tünetek utalhatnak a babéziára (kullancs álatr terjesztett betetgség), illetve annak a véső (!!) stádiumára. Ha az, innentől kezdve, max 2 napja van.

2010. ápr. 8. 18:45
 3/18 anonim ***** válasza:

itt senki nem orvos, ha felhívnál egyet, még az is azt mondaná, h azonnal vidd be!

véreset pisilt, és még mindig nem látta doki??

örülj h még életben van, sok halálos betegségnek tünete a véres pisi!!!!!!

ha nincs a közelben, vidd messzire! vonattal, busszal, kocsival, bármivel, de ne hagyd már tovább szenvedni, ez kész állatkínzás:S :S

a helyedben már rég halálra rémültem volna:S :S

VIDD EL ORVOSHOZ!! HA VAN KUTYÁD, NE LEGYEN KIFOGÁS, H NINCS A KÖZELBEN!MILYEN KIFOGÁS EZ:S :S Te vállaltad, h vigyázol rá, áh na mindegy nem is folytatom csak felhúzom magam az ilyen kérdéseken:(

2010. ápr. 8. 18:46
 4/18 anonim ***** válasza:

véres vizelet lehet vesekő, vagy prosztata megnagyobbodás... a spánielemnek is az volt, és ivartalanították 9 éves korában...

viszont a szemváladékozás miatt lehet ez valami egészen más, akár valami bakteriális vagy virusos megbetegedés...

valahol csak van orvos...

2010. ápr. 8. 18:47
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy nem eszik.Eszik csak keveset.És komolyan nincs a közelben.Ide akkor jár állatorvos amikor oltja afaluban a kutyákat és akkor is csak pár napra.Nem olyan városban élünk ahol ha ketöt lépsz belebotlassz egy rendelőbe.És kullancs az nincs benne, már megnéztük.A szüleim azt gyanítják mérgezés lehet, mert a szomszédunk patkánok ellen mérget tet ki és lehet hogy megevett egy ilyen mérgezett patkányt , de én azért ezt kétlem, mert megérzhetik az ilyen veszélyt, nem?de ha mégis mérgezés házilag nem lehetne tenni mégis érte valamit?
2010. ápr. 8. 18:50
 6/18 A kérdező kommentje:
próbáltam vinni buszzal és vonattal is de nem engedték fel amikor megmondtam hogy állatdokihoz viszem
2010. ápr. 8. 18:52
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Házilag semmit sem tudsz tenni, be kell rakni az autóba, és orvoshoz vinni (ha nincs autód, kérj meg egy ismerőst). A véres vizelet a babézia jele, lehet már nincs bent a kullancs, vagy nem találjátok. A collie (és keverékei) a legveszélyeztetettebb fajták, enyémet 1 nap alatt teljesen ledöntötte, ha estére nem találtunk volna dokit, már nem élne. Ilyenkor ne kifogásokat keress, hanem orvost! Ne játssz a kutyád életével! Ha mérgezés, akkor is orvos kell!
2010. ápr. 8. 18:55
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem kell megmondani, hogy hova viszed, semmi közük hozzá, mondd hogy kozmetikába. Legyen szájkosár-póráz, vegyél jegyet, és akkor nem köthetnek beléd.
2010. ápr. 8. 18:56
 9/18 anonim ***** válasza:
Amúgy hol laksz? Kell lenni hivatalos orvosnak mindenhol. Őt hívtátok?
2010. ápr. 8. 19:01
 10/18 A kérdező kommentje:
én nem keresek kifogásokat, én is azt szeretném most a legjobban hogy megnézze egy állatorvos.nem könnyű látnom hogy a kutyám akiről már 8 éve gondoskodom így le van betegedve.amúgy próbáltam vele játszani is és rendesen futott a labda meg ilyenek után és teljesen jól érezte közben magát, de azt se igazán merem már
2010. ápr. 8. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!