Kutyámnak erős élelem féltése van. Az jó megoldás, ha lefekszek a földre és eszek a tányérból és, ha ő közelebb jön én megbököm a nyakát? És, csak akkor jöhet oda, ha én elmegyek a tányértól és odahívom?
te felfogtad, amit írtál kérdező???
ennél a kutya tányérjából fujj
odaadod neki a kaját és kész... majd elmúlik nála
kiskoromban en is belebujtam a tenyerjaba. szajon harapott. sirtam. szerencsere a heg nem latszik :)
fogadd meg az elozok tanacsat, tanitsd meg a kutyanak ki a fonok. de nem ugy h "lehaverkodsz" hozza.
Akkor ne sajnáld az időt, és tanulj meg kutyát tanítani.
Jó szakkönyvekből, A póráz két végén-ből, tanulj, mert tanítani csak így tudsz. De a legelső: tanulj alfa lenni.
Nagyon jót mosolyogtam a válaszokon,nagyon kedvesen viccesek voltak,és persze igazak!
Sajnos, a legtöbb gazdinál az a baj,hogy későn kezdik el a kutyus nevelését. Ha kiskutyát hazaviszünk, abban a pillanatban, tudatosan kell kezelni/nevelni/, ahogy letesszük a földre, azonnal kezdődik a tudatosság a kutyatartás terén! Az első étel, már a nevelés magasiskolája lehet.Bizony, az aki igazán jó gazdi szeretne lenni, mielőtt hazaviszi első kutyáját, nem lenne rossz,ha egy cseppet belemerülne a kutyanevelés rejtelmeibe és akkor csodálatos viszony alakul ki kutya és gazdi között!Sőt nem lesznek elkésett kérdések,hogy mit csináljak?...mert lehet,hogy már késő a kérdés,és már csak szakember képes segíteni a kialakult helyzeten!
Egy picit dicsekszem,ha megengeditek!Közel 100 kutyusom van, szabadon élnek az udvarban. Amikor esznek akkor sem kell őket elkülöníteni, együtt eszik minden kutya. De a legkisebb morgást sem lehet hallani.Nagy vájuk vannak kitéve,mert belefáradtam a tányérozásba,hiszen akkor is egy tányérban több nózi is volt, így 14 vájúban kapják a kosztot és a legnagyobb egyetértésben fogy el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!