Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lenne értelme a kutyát az...

Lenne értelme a kutyát az autóban utazás közben itatni?

Figyelt kérdés

Röviden az út 1300 km körül van ezt a távot nekünk általában 21-23 óra alatt sikerül megtenni.Az autóban sajna nincs klíma ezért inni kellene adni a kutyusnak viszont 2-3 óránként megállni sok idő lenne.

a kérdés: mennyire praktikus esetleg cumisüvegből itatni? :D

(pisi/kakira 3-4 óránként lenne alkalom habár még ez is sok kicsit,viszont 3-4 óránként itatni melegben nem túl előnyös szerintem)

Tudom baromság, de szerintetek beválna?

2016. máj. 7. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a kutya??

Amúgy enni tényleg ne kapjon,mert idegesség,izgatottságtól végig hányja az utat majd és akkor takaríthattok végig.

Mielőtt indultok fárasszátok le alaposan.

Amúgy ha nagyobbacska a kölyök 8-9 hónapos 4-5 órát is simán kibír pisi nélkül,ettől kisebb kölyök már nehezebben,neki tényleg kell 3-4 óra.

Mikor mentek?? Nyáron?

Mert ha mostanában,akkor annyira azért nincs meleg,hogy igényelje az állandó ivászatot.

De egy 2-4 hónapos kutya iszik rá fél-1 órával már tuti,hogy kimenne pisilni...

Ezeket az infókat írd le légyszi

-akkor mennyi idős a kutyus?

-mikor mennétek?

2016. máj. 7. 21:23
 12/16 A kérdező kommentje:
A kutyus 4 hónap körül van és holnap vagy holnap után megyünk. Amint mondtam szoba tiszta ha menni kell jelez. De azért majd igyekszünk minél sűrűbben megállni. Én is arra gondoltam hogy jól ki lesz fárasztva és akkor alszik. De egy kb. egy napos úton mikor tudnánk megetetni? Egyébként az út folyamán lesz egy hosszabb pár órás szünet mert aludnunk is kell.
2016. máj. 7. 21:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Akkor ha megálltok aludni pár órát akkor előtte kapjon enni,mert egy 4 hónapos kölyöknél nem jó ha 1 napig nem eszik semmit.

Nem tudjuk,hogy ő hányna e.

De átlagban a legtöbb kutya ha eszik egy hosszabb autó út előtt akkor hányni szokott.

Ha meg hány akkor nyilván meg kell állni össze takarítani mellesleg innia kell,mert kiszáradt,annyit ihat,hogy utána meg rövidesen pisilnie kell.

Szóval ezért nem ajánlatos enni adni neki.

nincs kánikula,szóval nem kell olyan sűrűn itatni :)

2016. máj. 7. 22:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A meleg miatt azért aggódtunk mert dús és vastag a bundája.Mostanában is elég lusta folyton a konyhában fekszik csak néha sétálgat és játszik egy kicsit,gondolom azért mert nemrég hoztuk el.(A papírok és oltások miatt eddig más vigyázott rá) pár napig vagyunk csak itt de ahova tudjuk visszük hogy szokja az autót.
2016. máj. 7. 22:13
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Na nehogymá olyan sürgős dolgod lenne hogy nem tudsz megállni 200 kilométerenként! Akkor minek nektek kutya, következő alkalommal például ha istenments beteg lesz nem fogod orvoshos se vinni mert valami más sürgős dolgod lesz?
2016. máj. 8. 08:19
 16/16 A kérdező kommentje:
bocsi mi sem számítottunk rá hogy így fog alakulni. Ha tehetnénk óránként is megállnánk de sajna becsúszott egy megbeszélés amire időben vissza kell érni. Persze még sietés közben is a kutya biztonsága és jól léte lesz az elsődleges. Megpróbálunk majd minél kevesebb idő alatt minél többet haladni. És bocsi de azért ne keverd a dolgokat. Az állatorvoshoz ha kell rögtön visszük nincs akadály de azért nem mind egy hogy az út 1300 km vagy csak 50.
2016. máj. 8. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!